Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο γιος του εμφανίστηκε στο «X-Factor» και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (Video)

Τι σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης;

23 Μαΐου 2022 13:08
Πανικός για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο γιος του εμφανίστηκε στο «X-Factor» και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμα έκπληξη επιφύλαξε το πρώτο live του "X-Factor" στο MEGA, όταν λίγο πριν τη λήξη του διαγωνιστικού μέρους στη σκηνή εμφανίστηκε ο μουσικός παραγωγός Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, όπου είχε φέρει μαζί του έναν καλό του φίλο για να τραγουδήσει.

Δείτε επίσης: Ψιλοφασώθηκαν στo X-Factor ο Στέλιος Ρόκκος με τον Ανδρέα Γεωργίου - Ο σάλος μετά το φιλί στο στόμα (Video)

Μετά το τέλος της εμφάνισης ο Ηλίας Ψινάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στη σκηνή, τον Borek συνόδευσε ο Ιάσονας Παπαδάκης, ο 24χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Ο νεαρός καλλιτέχνης που ασχολείται με τη μουσική βρέθηκε στο πλευρό του μουσικού παραγωγού προκειμένου να τον στηρίξει στην πρώτη του εμφάνιση στο live show.

Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε μάλιστα στον Ιάσονα πως γνωρίζει τον μπαμπά του και διάσημο παρουσιαστή πάρα πολλά χρόνια, με τον νεαρό καλλιτέχνη να υποστηρίζει πως και ο ίδιος είχε λάβει τις συστάσεις του από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο:

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Παπαδάκης: Με τι ασχολείται ο μικρός του γιος, Ιάσονας

Δεν ακολουθήσε τα βήματα του πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη, ο 23χρονος γιος του που προτίμησε τη μουσική από τη δημοσιογραφία.

Ο Ιάσονας, ένας από τους τρεις γιους του γνωστού δημοσιογράφου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική και να μην ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του και να γίνει δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής, όλα ξεκίνησαν όταν σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα του και να παίξει μουσική σε ένα μπαρ.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.»

Ενώ όλη η οικογένειά του ασχολείται με την δημοσιογραφίας, ο 23χρονος ταλαντούχος νεαρός αποφάσισε να χαράξει την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

«Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του».

Αναφορικά με το πρώτο του τραγούδι το οποίο το έγραψε σε ηλικία 16 ετών, ο Ιάσονας αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η τότε κοπέλα του.

Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα “Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου.»

Στην ερώτηση αν παρακολουθεί τον πατέρα του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο ίδιος απάντησε χαριτολογώντας:

«Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.»

Τέλος αναφέρθηκε σύμφωνα με το newsbreak.gr στην συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα λέγοντας πως «Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share