Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

«Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη

Μίλησε για όλα ο δημοσιογράφος

13 Απριλίου 2022 12:15
«Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται πια στην τηλεοπτική καθημερινότητα, με τον ίδιο να μιλά για την προσπάθειά του στο Open, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο δημοσιογράφος, που πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του, μίλησε στους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά για τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά αλλά και για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Το σχόλιο του Φοίβου Παπαδάκη για τον Γιώργο

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ. Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share