Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Σούσουρο με τον Νότη Σφακιανάκη: Τόσο ήταν το νυχτοκάματό του όταν γέμιζε τις πίστες

Ποιο ήταν το κασέ του μεγάλου τραγουδιστή;

11 Μαΐου 2022 15:10
Σούσουρο με τον Νότη Σφακιανάκη: Τόσο ήταν το νυχτοκάματό του όταν γέμιζε τις πίστες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέχρι σήμερα πίστες και μπουζούκια πλήρωναν καλά, εν μέσω όμως παγκόσμιας κρίσης δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν και περικοπές. Τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών μειώθηκαν αρκετά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης για τα νυχτοκάματα που έδινε στην Άννα Βίσση.

Το παρακάτω ποσό αναφέρεται την περίοδο του 2009, όταν είχε ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά θα διαπιστώσετε πως παρά τις μειώσεις που είχαν γίνει, τα μηδενικά συνέχιζαν να είναι πολλά.

Την περίοδο που ο Νότης Σφακιανάκης μεσουρανούσε στις πίστες των μπουζουκιών, φημολογείται ότι το κασέ του για κάθε βραδιά κυμαινόταν στα 15.000 ευρώ.

Μάλιστα, το 2009 με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης ο ίδιος είχε μείνει εκτός των λαϊκών κέντρων, καθώς δεν ήθελε να ρίξει το νυχτοκάματό του.

νότης σφακιανάκης

26χρονη και κουκλάρα - Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει μια κόρη, την Αφροδίτη, απότοκο του γάμου του με την Κίλι, με το βλαστάρι του να κρατά μια διαφορετική στάση ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι πολύ δημοφιλές στα νότια προάστια όπου ζει. Όπως γράφει το περιοδικό CIAO, παράλληλα με τις σπουδές της, λατρεύει τα ταξίδια, τα ζώα, τις φωτογραφίες, ενώ διασκεδάζει με τις φίλες της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Τα ντοκουμέντα με την ίδια δεν είναι πολλά αλλά... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share