Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Είναι πάνω από 10: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει ο Γιώργος Λιάγκας από τη Φαίη Σκορδά!

Δεν φαίνεται!

11 Μαΐου 2022 09:35
Είναι πάνω από 10: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει ο Γιώργος Λιάγκας από τη Φαίη Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και έξι χρόνια, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας έχει άριστες σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά, καθώς είναι η μητέρα των παιδιών του στα οποία έχει φοβερή αδυναμία.

Οι δυο τους είχαν συνολικά σχέση για εννιά χρόνια, ενώ πλέον συνεργάζονται ξανά στην εκπομπή «Το Πρωινό» παρά τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ...» - Η δημόσια τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το γάμο με τον Γιώργο Λιάγκα

Λιάγκας Σκορδά

Αυτό που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι η διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, καθώς, αν και μεγάλη, δεν φαίνεται.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γεννημένος το 1969, ενώ η Φαίη Σκορδά το 1980, που σημαίνει ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει 11 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Ποιος είδε τη Φαίη Σκορδά και δε τη φοβήθηκε: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου» (Video)

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό και αφορμή στάθηκε το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Και σαν πρέσβειρα του Make a Wish θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα.

Δείτε επίσης: ΣΟΚ: Γι' αυτό χώρισαν Λιάγκας και Σκορδά - Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα - ΔΕΝ έχει γραφτεί πουθενά!

Κάλεσαν από το Make a Wish τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι. Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές»!

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας της είπε: «Να το ανοίξεις το στόμα σου και να πεις γι’ αυτούς. Άμα είναι γαϊδούρια»!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share