Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένοι ξανά Λιάγκας-Σκορδά: Δεύτερος γάμος και αγορά νέου κοινού σπιτιού

Είναι ξανά μαζί!

9 Μαΐου 2022 15:25
Ερωτευμένοι ξανά Λιάγκας-Σκορδά: Δεύτερος γάμος και αγορά νέου κοινού σπιτιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz αλλά ταυτόχρονα και το πιο πολυσυζητημένα.

Ένα ζευγάρι αγαπημένο στη ζωή τους αλλά και ταυτόχρονα πετυχημένο μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους με ένα γάμο και κάνοντας δύο παιδιά. Ξαφνικά έπεσε μία είδηση σαν βόμβα ότι το αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει.

Κλονίστηκε όλη showbiz, αλλά και όλο το τηλεοπτικό κοινό που είχε δεθεί με το ζευγάρι. Οι περισσότεροι δεν το πίστεψαν αλλά δυστυχώς ήταν αλήθεια.

Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά παρέμειναν να είναι καλοί γονείς. Μέχρι τώρα έχω μία πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πολύ κοντά και στα δύο τους παιδιά.

H Φαίη Σκορδά έφυγε από το σπίτι που έμεναν ως οικογένεια με τον Γιώργο Λιάγκα και μετά από μεγάλη αναζήτηση βρήκε μία πολυτελή μεζονέτα στη Βούλα. Ένας απο τους λόγους που αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι είναι οτι απέχει μόλις 3 λεπτά απο το σπίτι που έμεναν πριν με τον Γιώργο Λιαγκα.

Ερωτευμένοι ξανά Λιάγκας-Σκορδά: Δεύτερος γάμος και αγορά νέου κοινού σπιτιού

Αυτό έγινε για να μπορεί ο παρουσιαστής να είναι δίπλα στα παιδιά του όποτε χρειαστεί, όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα.

Φέτος απολαύσαμε και πάλι μαζί το ζευγάρι στην πρωινή ζώνη του ANT1, σε μια πετυχημένη εκπομπή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα απο το περιοδικό Yes Star Magazine, ξεκινάνε και πάλι κάτι μαζί απο κοινού. Η ζωή τους φέρνει και πάλι μαζί και φουντώνει ξανά η φλόγα της αγάπης.

Σύμφωνα με τις φήμες, πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν να πουλήσουν και τα δύο σπίτια τους και να αγοράσουνε από κοινού ένα νέο σπίτι που είναι συνεχίζουν τη ζωή τους όλοι μαζί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού, η πώληση αφορά το τριώροφο σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε ο Γιώργος Λιάγκας, αυτός είναι άλλωστε που είχε εξοφλήσει και το δάνειο για την αγορά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα φιλικό τους πρόσωπο δηλώνει:

“Θέλουν να αγοράσουν έναν νέο σπίτι στο οποίο θα μπουν μόλις παντρευτούν ξανά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share