Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Καμία σχέση με τη Φαίη Σκορδά: Αυτή τη δουλειά κάνει ο αδελφός της! (photo)

Δεν είχαμε ιδέα!

8 Μαΐου 2022 13:28
Καμία σχέση με τη Φαίη Σκορδά: Αυτή τη δουλειά κάνει ο αδελφός της! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι γνωρίζουν λίγα πράγματα για τη ζωή της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά. Έτσι, αρκετοί αγνοούν πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό. Ο λόγος για το Νότη Σκορδά.

Ο Νότης Σκορδάς γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης: "Δε θα μου απαγορεύσεις εσύ να...": Κόλαση ανάμεσα σε Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1

Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νότης Σκορδάς είναι σχεδόν δύο μέτρα, έτσι εξηγείται και η ενεργή ενασχόλησή του με το μπάσκετ, ενώ αγαπά τη μουσική και παίζει ερασιτεχνικά κλαρίνο.

αδελφός φαίης σκορδά νότης

«Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογείται άνθρωπος που τον γνωρίζει.

Από μικρά παιδιά με τη Φαίη Σκορδά, πήγαιναν στα ίδια σχολεία. Ήταν καλό παιδί και πολύ καλός μαθητής.

Ο Νότης ήταν πάντα ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδελφή του και, ως μεγαλύτερος, ήταν εκείνος που τη συνόδευε όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν με παρέες

Όπως καταλάβαμε όλοι πρόκειται για έναν καλό αδελφό και η Φαίη Σκορδά έχει τους λόγους της να τον αγαπά τόσο πολύ.

«Αισθάνεσαι ντροπή»: Σκορδά εκτός εαυτού για τη στήριξη Ζερβού στον Τζούμα

Το Πρωινό μετά τις νέες δηλώσεις του Νίκου Ζερβού που υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο Τζούμα!

Ο Νίκος Ζερβός μίλησε για τον Κωνσταντίνο Τζούμα και τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις και υποστήριξε πως ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ κάτι που είναι φανερό και ότι και εκείνος μιλώντας για το εν λόγω θέμα έκανε χιούμορ και τόνισε ότι δεν υπάρχει η λέξη γυναικοκτονία, αλλά ανθρωποκτονία.

Ακούγοντας η Φαίη Σκορδά ότι έκανε χιούμορ με τέτοια τραγικά περιστατικά η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού!

Η Φαίη είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ότι έχεις την εξουσία να κοροϊδέψεις... διαφορετικά αισθάνεσαι ντροπή και πολύ μικρός σε όλο αυτό που γίνεται και πως θα το αλλάξεις! Ο άνθρωπος που κάνει χιούμορ με αυτό, έχει ένα υπερεγώ. Ποιος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει χιούμορ με κάτι τέτοιο; Τι αισθάνεται; Ότι είναι τόσο μεγάλος, τόσο που μπορεί να σχολιάσει ένα τέτοιο τραγικό γεγονός;»!

Και πρόσθεσε: «Επίσης, ο Νίκος Ζερβός δεν είναι ενημερωμένος… η γυναικοκτονία είναι ένας όρος, ένας θεσμικός όρος… δεν το λέμε έτσι για να το πούμε!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share