Το κορίτσι του μπαμπά η Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο πατέρας της, Θοδωρής (photos)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, Θοδωρή Χρηστίδη και πολλές φορές έχει αναφερθεί στην αγάπη που τρέφει γι’ αυτόν.
Δείτε επίσης: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τη Σίσσυ Χρηστίδου – Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ δημοσιεύει φωτογραφία με τον πατέρα της καθώς πάντα επιλέγει να του δείξει την αγάπη της με τον πιο όμορφο τρόπο. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που έχει μιλήσει για την ζωή της στη Θεσσαλονίκη και τα όμορφα παιδικά της χρόνια, καθώς και για το ιδιαίτερο δέσιμο με τον πατέρα της, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας της.
Δείτε φωτογραφίες τους:
“Δεν υπήρχε έρωτας ή …” – Η δήλωση του Μαραντίνη που έκανε έξω φρενών τη Σίσσυ Χρηστίδου
Στην πρωινή εκπομπή του Mega, “Πάμε Δανάη” και τη Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ λίγο καιρό πριν μέσα από το κανάλι της στο Youtube αποκαλύψεις για το διαζύγιο τους είχε κάνει και η παρουσιάστρια.
Ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά είπε: ” Παίρνοντας ένα διαζύγιο δε σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει.
Να δεις, δηλαδή, τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά“, τόνισε και συνέχισε:
“Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δε γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά”.






0 ΣΧΟΛΙΑ