Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να παντρευτεί - "Ο Γιάννης..."

Το εξομολογήθηκε

7 Απριλίου 2022 07:31
Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να παντρευτεί -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Με την ευκαιρία δες εδώ μια γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιό της που μας "έλιωσε".

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» μίλησε για τον ρόλο της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η τηλεοπτική «Ρωξάνη» αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη

Πιο κούκλα από ποτέ: Η Παναγιώτα Βλαντή γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία υπέροχη φωτογραφία!

Γενέθλια είχε στις 28 Μαρτίου μία από τις πιο δημοφιλείς και γοητευτικές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και τηλεόρασης. Η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Άσε μας ρε μαμά” είναι μία χαμηλών τόνων γυναίκα, που προτιμά να μιλάει μέσα από τη δουλειά της.

Παρόλο που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της προσωπικής της ζωής, μιας και τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο σε μία παραμυθένια τελετή στην Ύδρα, η ταλαντούχα ηθοποιός προτιμά να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική της ζωή.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι σπάνιες προσωπικές της δημοσιεύσεις, γίνονται ανάρπαστες. Όπως αυτή που έκανε χθες με την τούρτα της, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλαν με αφορμή τα γενέθλιά της. Όχι δεν αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά μπροστά στην όμορφη εικόνα, η πληροφορία αυτή είναι μάλλον αδιάφορη.

Η εικόνα της ωραίας

«Όταν έβλεπαν μια ωραία κοπέλα στη δική μου τη σχολή της έλεγαν «μη βασιστείς σε αυτό». Και αυτό είναι κάτι που έχει χαρακτεί στο μυαλό μου από πολύ μικρή ηλικία. Φαντάσου ότι, απενεχοποίησα πολύ μεγάλη την ωραία εμφάνιση, ενώ αυτό με βοήθησε στην τηλεόραση. Προσπάθησα, όμως, η κάθε μου δουλειά στην τηλεόραση να είναι διαφορετική από την άλλη. Ναι, υπήρξε ο κίνδυνος να ταυτιστώ με τον ρόλο της ωραίας, αλλά δούλεψα για να μη γίνει. Τώρα, μετά από χρόνια, μπορώ να σου πω ότι, δεν είναι και τόσο κακό τελικά να είσαι ωραίος. Και στο λέω, γιατί το έφερνα βαρέως. Νόμιζα τι μόνο αυτό βλέπουν σε μένα κι εγώ έπρεπε να αποδείξω ότι είμαι και κάτι άλλο.

Κάποιες φορές, ακόμα και τώρα, το «όμορφη» μου φαινόταν σαν βρισιά. Έπιανα τον εαυτό μου στη δραματική σχολή ή και στο σχολείο ακόμα να κρύβω το σώμα μου. Ήθελα να κρύβω στοιχεία θηλυκότητας.Πολλοί σου χρεώνουν ότι παίρνεις τους ρόλους επειδή είσαι ωραία. Δεν ξέρουν όμως ότι, πολλές φορές, λόγω της εμφάνισής σου μπορείς να χάσεις και ρόλους. Συμφιλιώθηκα πολύ μεγάλη με αυτό. Λίγο πριν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Πιστεύω ότι σε όλες τις ηλικίες μπορείς να κάνεις πράγματα. Σε αυτή τη δεκαετία της ζωής μου, νιώθω πολύ δημιουργική. Λόγω της κρίσης δεν γίνονταν πολλές παραγωγές στην τηλεόραση και πολλοί ηθοποιοί στραφήκαμε ακόμα περισσότερο στο θέατρο. Κάναμε δύο και τρεις παραστάσεις. Τα τελευταία πέντε χρόνια μετράω πολλές συνεργασίες, κάτι που με γεμίζει πραγματικά.

Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να μεγαλώνει, αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Φροντίζω την επιδερμίδα μου και ίσως να έκανα κάποια πράγματα μη παρεμβατικά, όμως τίποτα που θα με αλλάξει. Γενικώς, προσέχω πολύ το σώμα μου, πιο πολύ από το πρόσωπο, γιατί δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που τρώνε και δεν παχαίνουν. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική και ο αθλητισμός. Πριν το κορωνοϊό έκανα κολύμπι, τώρα κάνω πιλάτες και έντονο περπάτημα. Κάποια στιγμή έκανα χορό και στίβο. Ο τρόπος που γυμνάζομαι εξαρτάται από τη δουλειά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share