Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Έγκυος» η Δανάη Μπάρκα κάνει φάρσα στην Μαρία Καβογιάννη: «Δε ντρέπεσαι λίγο;»

«Κόκκαλο» η ηθοποιός

4 Ιανουαρίου 2022 21:15
«Έγκυος» η Δανάη Μπάρκα κάνει φάρσα στην Μαρία Καβογιάννη: «Δε ντρέπεσαι λίγο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «παραχόντρυνε» η Δανάη Μπάρκα και έκανε μία μοναδική φάρσα στην Μαρία Καβογιάννη κι οι αντιδράσεις της ηθοποιού ήταν ανεπανάληπτες.

«Άκου και δεν θα το πεις στην μαμά μου»είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα με την Μαρία Καβογιάννη να απορεί με ποιον κι αν το γνωρίζει αυτός. Η φάρσα συνεχίζεται με την «απόγνωση» της παρουσιάστριας για το πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδί και με την «ανησυχία» της να μην το μάθει η μαμά της. Η ηθοποιός προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι έχει τόσους ανθρώπους γύρω της και δάκρυα αρχίζουν να κυλούν στα μάτια της από συγκίνηση.

Μόλις η Δανάη της αποκαλύπτει πως ήταν φάρσα, η αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη είναι επική, αφού για μερικά δευτερόλεπτα πάγωσε και στην συνέχεια ανέφερε: «Εγώ το πίστεψα, δε ντρέπεσαι λίγο;»

«Ραγίζει» καρδιές η Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε, την κουβαλάω μέσα μου»

Μαρία Καβογιάννη: Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε

Στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε σε μία απώλεια που τη σημάδεψε στη ζωή της και δεν ήταν άλλη από αυτή της μητέρας της. Όπως είπε, μπορεί να την πλήγωσε πολύ, όμως βγήκε πιο δυνατή.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει, ότι υπάρχει ακόμη. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Σε κάθε έργο, την κουβαλάω πάντα μέσα μου. Νιώθω σαν να το βλέπει, γιατί είναι η δική της εποχή, σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Είμαι ίδια με τη μαμά μου, έχουμε τα ίδια στοιχεία».

Για την έκθεση και την αναγνωρισιμότητα, η ίδια δήλωσε πως δεν την ενοχλεί, αλλά αντιθέτως της δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. «Δεν περιορίστηκα, το ότι με γνωρίζει ο κόσμος μου δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. Δεν με αγχώνει να κάνω πάντα το καλύτερο, μπορεί να υπάρχει και μία αποτυχία. Είναι μέσα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ένα παιδί που θα ξεκινούσε τώρα να κυνηγάει το όνειρό του στο στον χώρο της υποκριτικής, η Μαρία Καβογιάννη συμβουλεύει να μην παρατήσει ποτέ τα όνειρα του. «Θα έλεγα να κρατήσει ψηλά τα όνειρά του και να μην τα προδώσει ποτέ. Εγώ δε φανταζόμουν καν ότι θα γίνω ηθοποιός».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share