Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Τσεκάρουμε τον συνεργάτη μας»: Σάλος με την ατάκα του Αντώνη Κανάκη που προκάλεσε χαμό στο Twitter (Video)

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για «revenge porn»

19 Δεκεμβρίου 2021 09:48
«Τσεκάρουμε τον συνεργάτη μας»: Σάλος με την ατάκα του Αντώνη Κανάκη που προκάλεσε χαμό στο Twitter (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, έπειτα από καταγγελία πρώην συντρόφου του πρώτου ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η καταγγελία και η αποχώρηση του Παναγιωτόπουλου προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων με χρήστες να κρίνουν τους παρουσιαστές. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα βίντεο, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης επιτιθόταν στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το «σκοτεινό παρελθόν» του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι δύσκολα πιστεύει κανείς ότι δεν ενημερώθηκε για το ποιόν ενός από τους βασικούς συνεργάτες της.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του εν λόγω βίντεο ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «εδώ εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και ελέγχουμε τι έχει κάνει».

Αντώνης Κανάκης - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στα '80s

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για revenge porn, ενώ ολοένα και περισσότερες κατηγορίες συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε συγχυσμένος και ότι δεν είχε ιδέα μαζί με την ομάδα του, ωστόσο η πλειονότητα των χρηστών το διαδικτύου έχει άλλη άποψη.

Μάλιστα, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα δεν δίστασε να κάνει αγωγή στον πρώην συνάδελφό της μετά την κοινωνική κατακραυγή.

Πριν προκληθεί ο τεράστιος σάλος με την εκδικητική πορνογραφία, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν βγάλει στη δημοσιότητα βίντεο από τα πρώτα βήματα του Αντώνη Κανάκη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη δεκαετία των '80s.

Μάλιστα, ακόμα και τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μιλούσε για οπίσθια.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share