Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Βαθύ» παρασκήνιο στο «Ράδιο Αρβύλα»: Για αυτό το λόγο θέλει την τιμωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο Κανάκης

Το νόημα πίσω από την αγωγή

17 Δεκεμβρίου 2021 21:28
«Βαθύ» παρασκήνιο στο «Ράδιο Αρβύλα»: Για αυτό το λόγο θέλει την τιμωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο Κανάκης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει αφήσει άπαντες άναυδους, με τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα» να επιθυμούν με τη σειρά τους την τιμωρία του, ενώ οι εξηγήσεις είναι αρκετές για την αγωγή εναντίον του παρουσιαστή από τους άλλοτε συναδέλφους του, έχοντας «βαθύ» παρασκήνιο.

Ο σάλος από τις αποκαλύψεις συνεχίζεται και η ομάδα της εκπομπής προσπαθεί να κόψει κάθε γέφυρα με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη τους, τόσο μέσα από τοποθετήσεις όσο και με το κατέβασμα βίντεο που συμμετείχε από τις επίσημες ιστοσελίδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αγωγή τους οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης θα επικεντρωθούν στην ηθική τους βλάβη αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή.

Υποστηρίζουν πως η εικόνα τους έχει πληγεί και πως δόθηκε ευκαιρία να ακουστούν για εκείνους πράγματα που δεν ισχύουν.

Η αγωγή θα επικεντρώνεται στις συνέπειες που έχει το όλο θέμα στο brand name των Ράδιο Αρβύλα που ανήκει σε εταιρεία παραγωγής του Αντώνη Κανάκη.

Οι πραγματικές εξηγήσεις της ολομέτωπης «επίθεσης»

Πίσω από τις κάμερες, οι 3 εναπομείναντες παρουσιαστές των Ράδιο Αρβύλα προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με αναρτήσεις στα social media και διαρροές μέσω των στενών συγγενών τους.

Επαναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή πως δεν γνώριζαν τίποτα για τη μήνυση που ασκήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο το 2019 και υποστηρίζουν πως κανείς τους δεν γνώριζε την σκοτεινή πλευρά του κατά τα άλλα φίλου και συνεργάτη που γνώριζαν από τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Την κατάσταση προσπαθεί να διαχειριστεί και η 30χρονη που τον κατήγγειλε.

«Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… ‘τι τα θες τόσα;’ Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη ‘ελπίζω να μην με δω σε κανένα site’ και μου είπε ‘όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι’ και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου.

Η 30χρονη μάλιστα αποκάλυψε τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι όταν συνάντησε τυχαία στο δρόμο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τη γυναίκα του.

«Το καλοκαίρι έτυχε να βρεθούμε με τη σύζυγό του, και εγώ, από ενδιαφέρον και μόνο, έπρεπε να την ενημερώσω επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν γίνεται να κοροϊδεύει τις γυναίκες έτσι και να κάνει αυτό το πράγμα και να πάρει κι άλλους ανθρώπους στον λαιμό του. Τους πέτυχα στον δρόμο και της είπα αυτός έχει κάνει αυτό, έχει δικαστήριο σε έναν μήνα και αυτός μάλιστα μου απάντησε ‘δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, δεν είναι δίκαιο. Είναι ποταπό’».

Έως τώρα, αυτό που παραδέχτηκε πως έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τιμωρείται ως πλημμέλημα με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τη φυλάκιση έως πέντε έτη.

«Είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια».

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αυστηροποίηση της ποινής για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης και διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την προσωπική ζωή.

Εφόσον μετατραπεί σε κακούργημα, θα τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον πέντε ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share