Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6+1 διάσημοι Έλληνες που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους

Γιατί η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός...

16 Δεκεμβρίου 2021 17:14
6+1 διάσημοι Έλληνες που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηλικία είναι μόνο... ένας αριθμός κι αυτό, το γνωρίζουν ορισμένοι γνωστοί της ελληνικής showbiz, που αγνόησαν τους «κανόνες» αυτούς, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους.

Κόντρα στα στερεότυπα, αυτές οι γυναίκες είπαν «ναι» στην πραγματική αγάπη ανεξάρτητα την ηλικία που έχουν οι αγαπημένοι τους και είναι μαζί, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, χωρίς ταμπού, αν και άλλοι απέτυχαν.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Η τραγουδίστρια είναι κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να παντρευτούν. Σε δήλωσή τους στο «Πρωινό» η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά, «Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω. Προσέχω, κοιμάμαι καλά, με την μικρή ασχολούμαι πιο πολύ, θα ξυπνήσω αν κλάψει». Και ο Ετεοκλής ανέφερε για τα παιδιά τους και τις δουλειές του σπιτιού, «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο. Σας βλέπω λίγο παγωμένους. Εγώ κάνω πολύ λιγότερα από την Ελένη και είμαι κατάκοπος, εκείνη κάνει τα πάντα και έχει ενέργεια να κάνει άλλα τόσα».

Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη αν και περνάει τον Αποστόλη Τότσικα εννέα χρόνια, οι δυο τους δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον. Παντρεύτηκαν μυστικά στο Λος Άντζελες το 2014 και έκτοτε απέκτησαν δύο παιδιά, τον Άγγελο και την Ειρήνη. Η φωτογράφος μιλώντας πιο παλιά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είχε δηλώσει, «Με ενοχλεί αν με ρωτήσει κάποιος για λόγους κουτσομπολιού, που το αντιλαμβάνεσαι, γιατί δεν είμαι και χαζή. Όταν με ρωτάει μια γυναίκα, που συνήθως γυναίκες με ρωτάνε στα social media «Πώς αισθάνομαι για αυτό», ή «Πώς έγινε αυτό;», μου αρέσει να της απαντήσω, γιατί αισθάνομαι ότι μπορεί και εκείνη να ήθελε να της συμβεί. Έτυχε αυτό. Δεν ήταν κάτι που έψαξα ή ψάξαμε με τον Αποστόλη. Έτυχε εγώ να είμαι μεγαλύτερη και εκείνος μικρότερος. Δεν μου είχε ξανασυμβεί πριν στη ζωή μου και δεν ξέρω αν θα μου ξανασυνέβαινε ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης

Η γνωστή παρουσιάστρια μόλις σε έναν χρόνο αφού γνώρισε τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη, παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα παιδάκι, την Αλεξάνδρα. Όσο για την διαφορά ηλικίας τους η ίδια είχε σχολιάσει πως δεν την πειράζει που έχουν διαφορά πέντε χρόνια, καθώς εκείνη νιώθει μικρότερή του.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος

Η διακοσμήτρια και ο σύζυγός της έχουν 11 χρόνια διαφορά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς, μιας και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016 που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Διώνη.

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τρία χρόνια διαφορά και έχει αποκτήσει δύο κόρες την Αθηνά και την Αγάπη. Ο Γρηγόρης Πετράκος, είχε αναφέρει παλιά σε συνέντευξή του στο περιοδικό People πως οι δυο τους ήταν καρμικό να συναντηθούν. Να σημειώσουμε ωστόσο πως η ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο, τον Αχιλλέα, από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης

Η Ευρυδίκη, μπορεί να περνάει εννέα χρόνια τον σύζυγό της και κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να παντρευτεί.

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης

Η γνωστή ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό, στο πρόσωπο του Μάνου Στρατάκη, τον οποίο περνάει κατά επτά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ πριν γίνουν ζευγάρι ενώ στην εκπομπή Dot. παλιότερα, η ίδια είχε αποκαλύψει πώς εκείνος την πλησίασε και της ζήτησε να βγουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share