Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Θλίψη για τη Ναταλία Γερμανού: Ο θάνατος που την «λύγισε»

Η συγκινητική της ανάρτηση

15 Δεκεμβρίου 2021 15:24
Θλίψη για τη Ναταλία Γερμανού: Ο θάνατος που την «λύγισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές περνά ο Πέτρος Ίμβριος καθώς έφυγε από τη ζωή, ο αγαπημένος του πατέρας. Η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε παντρευτεί με τον τραγουδιστή, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Καλό ταξίδι «μπαμπά» υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου θα σε καμαρώνει…». Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Πέτρος Ίμβριος κι έγραψε από κάτω το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού για το θάνατο του πατέρα του Πέτρου Ίμβριου

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού: «Μην κοροϊδευόμαστε παιδιά…»

Οι δηλώσεις του Πάνου Βλάχου αλλά και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετέπειτα αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης για τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

Η λαμπερή παρουσιάστρια τοποθετήθηκε αναλύοντας τις σκέψεις της. Τόσο η θέση του Πάνου Βλάχου, όσο και εκείνη του Κώστα Τσουρού κρύβουν κάποιες αλήθειες για τη Ναταλία Γερμανού.

«Μην κοροϊδευόμαστε παιδιά»

«Τάσσομαι υπέρ του Πάνου Βλάχου 90%. Συμφωνώ με τον Πάνο για τις ρεαλιτοκαταστάσεις που στήνονται στις τηλεοράσεις που γίνονται για τα νούμερα, μη λέμε ψέματα και κοροϊδευόμαστε είναι αστείο. Και θα συμφωνήσω με κάτι άλλο, με το ‘ρωτήστε μας και για τις καταστάσεις, όντως είμαστε μία κοινωνία διχασμένη, τρομοκρατημένη, ρωτήστε μας για τον κορωνοϊό, για τα εμβόλια… Ένα 10% τάσσομαι με τον Κώστα Τσουρό και θα εξηγήσω γιατί.

Δεν ένιωσα ότι Πάνος Βλάχος λέει για εμένα αλλά πιστεύω ότι πολλές φορές και εμείς παίζουμε θέματα σε αυτή την εκπομπή που αν είχαμε πλήρη ελευθερία, και όχι την AGB πάνω από το κεφάλι μας, μπορεί να μην τα επιλέγαμε. Για να μην παρεξηγηθώ όμως, συμφωνώ με τον Κώστα στο σημείο που είπε ότι υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί, τραγουδιστές που θέλουν να μιλάνε μόνο για το τραγούδι τους ή την παράστασή τους οτιδήποτε άλλο τους ρωτήσεις δεν απαντούν» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share