Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Σοκάρει η Ηρώ Μουκίου: «Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»

Δείτε τι εξομολογήθηκε

29 Νοεμβρίου 2021 21:57
Σοκάρει η Ηρώ Μουκίου: «Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου η Ηρώ Μουκίου για την αρχή της καριέρας της και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί εν ώρα εργασίας, ενώ τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Ποια κοπέλα δεν έχει έρθει σε δύσκολη θέση; Έστω με ένα βλέμμα ο άλλος να σε κακοποιήσει σε εισαγωγικά. Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές. Απλά εγώ, όταν ήμουν μικρή, δικτυώθηκα γρήγορα και είχα γύρω μου πολλές γυναίκες προστάτιδες» τόνισε η Ηρώ Μουκίου.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο βίωσε στο παρελθόν από έναν σκηνοθέτη. «Σκηνοθέτης μου είχε πει εντάξει τον ρόλο τον έχεις, αλλά θα ήθελα να επισφραγίσουμε την συνεργασία μας με ένα πολύ ωραίο δείπνο. Μου πρότεινε να πάμε και στο σπίτι του κι εκεί πια του είπα "λυπάμαι, δεν θα έρθω. Σου χαρίζω τον ρόλο και τα πάντα". Κι έτσι δεν το έκανα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Για τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής, γνωστοποίησε: «Είμαι τυχερή που "άνθισα" μαζί με την ιδιωτική τηλεόραση. Είχα την ευλογία να ενταχθώ στο δυναμικό των "Αυθαιρέτων" με τον Νίκο Κουτελιδάκη. Ήταν μία εποχή που έρεε το χρήμα».

Τέλος, η αγαπητή ηθοποιός εξέφρασε τη γνώμη της για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «ρίχνοντας τα καρφιά της» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. «Κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους δεν εμβολιάζονται το 2021 και ακούν παραφιλολογίες, τη στιγμή που το εμβόλιο είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στον ιό, παίρνουν τους άλλους στον λαιμό τους. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share