Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Συγκλονίζει η Super Κική: «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό»

Βρέθηκε στην εκπομπή After Dark

6 Νοεμβρίου 2021 17:34
Συγκλονίζει η Super Κική: «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Super Κική υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή After Dark και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία.

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ, πήγαινε για βιασμό οριακά. Την γλίτωσα και σκαρφίστηκα να πω κάτι, το είπα καλά και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος υπό την επήρεια, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε. Ο άλλος δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Δεν μου έχει γίνει μόνο μια φορά» ανέφερε η Super Κική.

«Του είπα τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο» συμπλήρωσε η Super Κική.

«Υπέφερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show μίλησε για πρώτη φορά η Super Κική.

Η νεαρή μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται για την περσινή σεζόν στην οποία είχε βρεθεί μαζί με τις Σφήκες.

Η ίδια αρχικά ανέφερε: «Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση»

Άγριος ξυλοδαρμός της Super Kiki!

Ωστόσο και για την συνεργασία της πέρυσι δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το concept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share