Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείναμε άναυδοι!

18 Νοεμβρίου 2021 09:22
Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς έχετε δει την αμαξάρα που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε φωτογραφίες, που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Άφωνοι μείναμε, όταν ανακαλύψαμε το αμάξι που κυκλοφορεί ο πετυχημένος δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο, όπως είναι και το σπίτι που μένει με την οικογένειά του στην Εκάλη.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο και είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλετε κι εσείς. Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Το ‘πε και το ‘κανε ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Δολοφονίες χαρακτήρων» με 100 ευρώ

Εδώ και αρκετές μέρες ο εκδότης της εφημερίδας Real News, Νίκος Χατζηνικολάου, είχε προαναγγείλει μέσω των ραδιοφωνικών του εκπομπών στον Real FM μία σειρά από δημοσιεύματα σχετικά με τη «δράση των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου, που έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης. Ενώ, δεν φαντάζεστε ποια διάσημη Ελληνίδα είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το δημοσίευμα της προηγούμενης Κυριακής το οποίο αποκάλυπτε απειλές, εξυβρίσεις, εκβιασμούς, απάτες, συκοφαντίες, δυσφημήσεις. Αδικήματα στα οποία η τεχνολογία και οι δυνατότητες του διαδικτύου έδωσαν μια νέα μορφή, με μια πρωτοφανή ένταση και αντίκτυπο για τα θύματά τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας συνεχίζεται και στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο της με την προαναγγελία του ρεπορτάζ αυτή τη φορά να δίνει και τιμοκατάλογο των χρεώσεων αλλά και τους 12 λογαριασμούς που ξεκίνησαν τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης.

«Δολοφονίες χαρακτήρων» με 100 ευρώ! Ποιοι και πώς στρατολογούν τους «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου και πώς οργανώνονται οι επιθέσεις κατά προσώπων στα social media. Έρευνα της Εισαγγελίας Αθηνών για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από τις συκοφαντίες και τις απειλές κατά της ζωής πολιτικών.

Οι 12 λογαριασμοί από τους οποίους, όπως καταγγέλλει η ειδική γραμματέας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά η προαναγγελία του ρεπορτάζ στις μέσα σελίδες της εφημερίδας.

Εφημερίδα RealNews

Ανατροπή από τον Νίκο Χατζηνικολάου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό στον αέρα

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μάλιστα ήταν αποκαλυπτικός, επιβεβαιώνοντας κουβέντες που ακούγονταν για τον χωρισμό του.

Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος επεσήμανε πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share