Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Οι προκλητικές δηλώσεις και το θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο (Video)

Τα απανωτά λάθη του - Ανέβασε και κατέβασε βίντεο στο Tik Tok

2 Νοεμβρίου 2021 08:23
Τάσος Ξιαρχό: Οι προκλητικές δηλώσεις και το θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά από το σοβαρό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, κάνοντας bullying και μάλιστα στα social media σε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα που φορούσε

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος απειλούσε να αυτοκτονήσει χθες, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media για τη συμπεριφορά του. Την ώρα που οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών και τις Αρχές να τον αναζητούν, εκείνος εμφανίστηκε στο Tik Tok με ένα βίντεο, μέσω του οποίου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή.

Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σημειώνεται πως χθες βράδυ, ο Τάσος Ξιαρχό εντοπίστηκε σώος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Τα απανωτά λάθη του Τάσου Ξιαρχό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε σε ένα εστιατόριο και «ανέβασε» το πρόσωπο μίας άγνωστης σε αυτόν κοπέλας, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει καν, σχολιάζοντας αρνητικά την ριγέ μπλούζα που φορούσε, καθώς σύμφωνα με τον χορευτή, ένας άνθρωπος «παχύς, δεν φοράει οριζόντια ριγέ μπλούζα».

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν την 30χρονη γυναίκα που χωρίς να είναι δημόσιο πρόσωπο, είδε τον εαυτό της να φιγουράρει στο προφίλ του Ξιαρχό. Παράλληλα, άσκησαν δριμεία κριτική στον χορογράφο ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν από εταιρείες να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον influencer.

Η απάντηση της νεαρής κοπέλας

Η νεαρή κοπέλα του έστειλε μήνυμα, λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου». Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό - Συγγνώμη, με... δημοσκόπηση

Αφού προκλήθηκε πραγματικά σάλος στα social media και ο χορογράφος έχασε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, αργότερα αναγκάστηκε να κατεβάσει το βίντεο, ζητώντας «συγγνώμη».

Θέλοντας δε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα υπέπεσε σε μια ακόμη χοντράδα, αφού έκανε... δημοσκόπηση στο Instagram ρωτώντας τους ακολούθους του κατά πόσο και οι ίδιοι έχουν «κράξει», όπως ο ίδιος το έθεσε, κάποιον για τα κιλά ή την εμφάνισή του στο παρελθόν. Είναι αστείο δε το γεγονός ότι έγραψε στο τέλος: «Εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει, τότε ζεις ψεύτικη ζωή».

Και συνεχίζει, θέλοντας να δικαιολογήσει τη δική του συμπεριφορά: «Αν πεις ναι και το έχεις κάνει, τότε είσαι άνθρωπος και έκανες λάθος. Το θέμα είναι ζήτησες συγγνώμη;».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό

«Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», συνέχισε ο χορογράφος, ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια, λέγοντας: «Παρ' όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο», έγραψε στη συνέχεια ο Ξιαρχό.

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό για το μπούλινγκ

Πολλοί, ακόμη, στα social media, είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα κάνουν τώρα οι χορηγοί του Ξιαρχό, προϊόντα των οποίων διαφημίζει ο χορευτής στο Instagram.

Παρά τη συγγνώμη ωστόσο, το όνομα του Τάσου Ξιαρχό εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στα πρώτα trends στο Twitter, με τους χρήστες να επικρίνουν τη συμπεριφορά του.

Σημειώνεται ότι τόσο ο χορογράφος όσο και η φίλη του που τον συνόδευε στη βραδινή έξοδο και συμμετείχε στο βίντεο περιόρισαν τα σχόλια που δέχονται στα προφίλ τους μετά τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκαν και τον σάλο στο διαδίκτυο.

Μιλώντας πάντως στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, η νεαρή κοπέλα τόνισε, μεταξύ άλλων, πως δεν την καλύπτει η συγγνώμη του χορογράφου, ενώ γνωστοποίησε πως δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ανέβασε και κατέβασε βίντεο στο Tik Tok

Τα πρώτα σημάδια ζωής από τον γνωστό χορογράφο δόθηκαν όταν ο ίδιος ανάρτησε ένα βίντεο το TikTok στο οποίο αναγράφεται ένα μακροσκελές κείμενο. Αμέσως μετά το κατέβασε.

Τι αναφέρει το βίντεο:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια.

Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε.

Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους…

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβι και ο κόσμος.

Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη…

Όταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή “Εύχομαι να πεθάνεις” τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι με δεν είναι μόνο λόγια… Και σήμερα ο τρόπος με δεν είναι για να σας παραπλάνησω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν… κακοπροαίρετα… Όσο κατάπηνα τα 50 χάπια…

Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο.

Έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντας το να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου.

Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share