Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Σάλος στο Twitter μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για την εμφάνιση κοπέλας (vid)

Χιλιάδες αρνητικές αντιδράσεις

31 Οκτωβρίου 2021 20:57
Τάσος Ξιαρχό: Σάλος στο Twitter μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για την εμφάνιση κοπέλας (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ανέβασε story στο Ιnstagram στο οποίο κορόιδευε μια νεαρή κοπέλα για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κοροϊδεύει την κοπέλα που κάθεται ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φοράει και μάλιστα δείχνει και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του!

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το instagram της τα stories του χορευτή.

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying και χοντροφοβία.

Στον κόσμο του ο Τάσος Ξιαρχό: «Θα συνεχίσω να παρτάρω ακόμα και με κορωνοϊό»

Ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε το παρών σε event το βράδυ του Σαββάτου και ρωτήθηκε για το “κορονοπάρτι” που έφερε την… έκρηξη της Μαίρης Συνατσάκη και για το unfollow που ακολούθησε.

Ο χορογράφος επέμεινε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει σε πάρτι ακόμα και αν συνεχιστεί ο κορωνοϊός.

«Με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν κατάλαβα τι έγινε… Έχω να πω ότι, πέρα από τη Μαίρη, εγώ θα παρτάρω σε όλη μου τη ζωή είτε έχει κορωνοϊό είτε έχει από το διάστημα ιό! Θα πηγαίνω και θα παρτάρω ότι κι αν λένε οι άλλοι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όχι απλά η Μαίρη με ακολουθούσε στο Instagram, αλλά έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Είναι άλλα μονοπάτια».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στη Eurovision με την Κόνι Μεταξά: «Έχω μάθει ότι γενικά η ΕΡΤ δεν μας θέλει μαζί με την Κόνι οπότε μάλλον δεν θα μας δείτε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share