Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις

24 Αυγούστου 2021 10:02
Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η Μαίρη Χρονοπούλου την τελευταία περίοδο έχει περάσει από 40 κύματα εξαιτίας της υγείας της καθώς είχε αρκετές περιπέτειες μιας και έπρεπε να νοσηλευτεί για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο περιοδικό «On time» στην Σάσα Σταμάτη όπου μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά την περιπέτεια της υγεία της αλλά όπως δήλωσε η ίδια πλέον, είναι αρκετά καλύτερα και αναρρώνει στο σπίτι της.

Δείτε περακάτω τις δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είμαι μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα. Έλειπε ο προσωπικός μου γιατρός, ο καθηγητής κ. Κουλούρης, αλλά τον αντικατέστησε επάξια ο κύριος Στρατάκος στο Σωτηρία. Με ξετινάξανε στις εξετάσεις, μαγνητικές, όλες τις εξετάσεις του κόσμου. Τις πανεπιστημιακές κλινικές δεν τις αλλάζω με τίποτα».

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πήγα πολλές φορές στο θάνατο και γύρισα»

H Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πολύ καιρό προχώρησε σε νέες δηλώσεις αναφορικά με την ζωή της και εξομολογείται τα πάντα στην Βένια Καραγιάννη, λίγο μετά την τοποθέτηση της για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Μαίρη Χρονοπούλου

Οι δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου

«Ζούσα πολύ άνετα αλλά δεν έχω κάνει χρήματα. Όλα μου τα σπίτια τα έδωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Σιχαίνομαι την ιδέα από μια ηλικία και πάνω να έχει κανείς τίτλους ιδιοκτησίας. Η ύλη κι εγώ έχουμε γεννηθεί σε διαφορετικά φέουδα. Άσε που πιστεύω ότι χέρι που δίνει δεν μένει ποτέ άδειο.

Δεν στερήθηκα, έζησα πλούσια και γεμάτα τα χρόνια μου. Ταξίδεψα πολύ, έζησα σε ωραία σπίτια, ντύθηκα με υψηλή ραπτική, ό,τι ήθελα το έκανα. Είμαι ξέχειλη από εμπειρίες, αναμνήσεις, αισθήσεις, αισθήματα.

Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή. Όταν είχα το τροχαίο σταμάτησα το θέατρο, έκανα μια αποτυχημένη εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη. Μετά το ατύχημα με πήγαν στο νοσοκομείο με ανακοπή, εννέα μέρες με κρατάγανε τα μηχανήματα. Μετά κάηκα. Και πέρυσι ήμουν σε βαρύ κώμα. Δεν το πιστεύω πως συνήλθα.

Πήγα πολλές φορές στο θάνατο και γύρισα. Ένας φίλος μου μού είπε ότι ο Δημιουργός με άφησε να ζήσω για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω ποιος είναι, ακόμα τον ψάχνω.

Κάτι μου λείπει αλλά δεν μπορώ να το πω, είναι το μυστικό μου. Μου έχει δώσει αρκετά η ζωή, ας πάρει και κάτι πίσω, δε βαριέσαι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share