Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξανά στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Γιατί διακομίστηκε στο νοσοκομείο η ηθοποιός;

18 Αυγούστου 2021 11:34
Ξανά στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου η Μαίρη Χρονοπούλου. Η λατρεμένη ηθοποιός, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εισήχθη ξανά στο Σωτηρία, όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε σε αναρτήσεις στο Instagram.

Ο δημοσιογράφος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Γιάννης Αρμουτίδης, έκανε τις σχετικές αναρτήσεις στο Instagram, οι οποίες δημοσιεύτηκαν εκ νέου και από τον λογαριασμό που διατηρεί η γνωστή ηθοποιός.

Όπως διαβάζουμε στις αναρτήσεις, η Μαίρη Χρονοπούλου διακομίστηκε με ασθενοφόρο, ενώ άγνωστα είναι τα αίτια που την οδήγησαν εκεί. Φανερά εξαντλημένη η Μαίρη Χρονοπούλου, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Μαίρη Χρονοπούλου νοσοκομείο

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο γάμος με το Δήμαρχο, οι έξι φορές που έφτασε κοντά στο θάνατο και η «τεχνική» της για να βγαίνει πιο ωραία

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται εκ νέου στην επικαιρότητα, με την κορυφαία ηθοποιό και τραγουδίστρια να νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» και την αγωνία να επικρατεί για την υγεία της.

Η ίδια έχει περάσει τη δική της περιπέτεια στη ζωή, έχοντας γνώση του τι σημαίνει να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Όπως έχει αναφέρει, άλλωστε, έξι φορές στο παρελθόν έχει πλησιάσει το θάνατο, με την πορεία της να έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ποια είναι η Μαίρη Χρονοπούλου - Πώς ξεχώρισε

Η Μαίρη Χρονοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου 1933 και είναι σήμερα , 87 ετών. Ήταν μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, που μεσουράνησε στη δεκαετία του ’60.

Η θηλυκότητά της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταμπεραμέντο της σφραγίζουν κάθε ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.Οι ρόλοι που ενσάρκωνε απέπνεαν πάντα δυναμισμό και θηλυκότητα. Αν και οι εμφανίσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα προκλητικές, η Χρονοπούλου διέθετε την ομορφιά και το κορμί που έκανε την αντρική φαντασία να καλπάζει. Ανεξάρτητα από το αν ήταν πλούσια ή φτωχή, σύμφωνα πάντα με το σενάριο, η Χρονοπούλου έπαιζε τη γυναίκα που δεν το βάζει κάτω….

Μαίρη Χρονοπούλου η ζωή της

Έχει βαφτίσει τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Άλκη Κούρκουλο. Τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε κάποια φάση της ζωής της είχε μείνει εννέα ημέρες κλινικά νεκρή. (το έχει δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη) . Έχει 100% Αναπηρία, σύμφωνα με τα όσα έχει πει αλλά το παλεύει γενναία.

Ο γάμος και η σχέση με παντρεμένο

Τον Αύγουστο του 1975 η Μαίρη Χρονοπούλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον τότε δήμαρχο Σπάτων και μετέπειτα βουλευτή, Δημήτρη Μπότσαρη. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιλέξει μια νυφική δημιουργία της Νταίζης Αντωνοπούλου, χωρίς πέπλο. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με ζωντανή μουσική που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές.

Πιο πριν υπήρξε αρραβωνιασμένη για 3 χρόνια με τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα.

«Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν είχε πει. Ούτε σε εκδότη, ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο, σημαντικό, παράγοντα. Πείτε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία, όχι όμως καλλιτεχνική.

Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλα όσα χρειαζόταν για να τον θαυμάζεις. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μια δυο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Οι... επισκέψεις του θανάτου

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μια γυναίκα συνυφασμένη με τις μεγάλες επιτυχίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε για τη ζωή της, την στόφα της σταρ και την περιουσία της που έχει δωρίσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στη συνέντευξή της στην Βένια Καραγιάννη και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού, η «Κυρία στα μπουζούκια» θυμήθηκε τις δόξες αλλά και τις απογοητεύσεις της ζωής της. Μιας ζωής - που όπως είπε η ίδια - ήταν «ξέχειλη από εμπειρίες».

Το σπίτι της είναι χτισμένο ψηλά στα βουνά της Παιανίας, στον αριθμό 10. Η Μαίρη Χρονοπούλου τον επέλεξε γιατί είναι ο αγαπημένος της αριθμός, καθώς της θυμίζει το ομώνυμο βιβλίο του Μιχάλη Καραγάτση. Έχοντας αφεθεί στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου, η Μαίρη Χρονοπούλου πραγματοποιεί την πιο ανατρεπτική της φωτογράφιση των τελευταίων ετών, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» διαβάστηκαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη: «Μεγάλωσα στο Κολωνάκι σε ένα σπίτι περίεργο σαν το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα. Ήμασταν όλο γυναίκες, ήμουν καταπιεσμένη ως παιδί, ζούσα κάτω από το καθεστώς απόλυτης βίας και τρόμου. Αρκετά μεγάλη πορεύτηκα μόνη μου, πάτησα πόδι και είπα "Ε όχι του κερατά θα προχωρήσω όπως θέλω εγώ"» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για τη σχέση ανδρών-γυναικών η ηθοποιός ανέφερε:«Παλιά η κοινωνία ήταν μητριαρχική, μετά το γυρίσαμε στην πατριαρχία και δεν μας βγήκε σε καλό. Τις γυναίκες τις φοβούνται οι άντρες για αυτό και τις βάζουν σε στενωπούς και τις υποβιβάζουν. Παντρεύεται ένας κύριος στα 60 με μία πιτσιρίκα, τεκνοποιεί κιόλας, σου λέει είναι λεβέντης και μάγκας. Γυναίκα 50 ετών με έναν τριαντάρη είναι τεκνατζού. Φοβερή αδικία Εγώ ποτέ δεν έδωσα σημασία στη γνώμη των άλλων».

Η «τεχνική» στα κοντινά

Η Ναταλία Δραγούμη επέστρεψε στο Mega, εκεί από όπου είχε ξεκινήσει ως τηλεοπτική κόρης της Μαίρης Χρονοπούλου στη σειρά Μάνα είναι μόνο μία. Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα, η ηθοποιός μίλησε για πολλά, και για την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν έχω επικοινωνία, δυστυχώς, με την Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά είχε έρθει στο θέατρο όταν κάναμε τις Φόνισσες. Ήταν τόσο γλυκιά, τόσο καλή! Αυτά που μου είπε μετά την παράσταση ήταν συγκινητικά.

Εγώ τότε ήμουν πιτσιρίκα και μου έλεγαν «Πωπω! Με την Μαίρη Χρονοπούλου; Να προσέχεις, να είσαι πολύ δυνατή γι’ αυτά που θα αντιμετωπίσεις». Με είχαν φοβίσει. Ήταν μεγάλη star, έμαθα πολλά πράγματα από την Μαίρη, αλλά πραγματικά ήταν γλυκύτατη.

Με φώναζε στο καμαρίνι της να μου δώσει διάφορες συμβουλές. Να το πω ή να μην το πω; Μου έλεγε, πριν το κοντινό για να βγαίνει έξω λάμψη να σφίγγω την κάπα μου. Μου έλεγε να είσαι πάντα 10 κιλά πιο αδύνατη, να μην σου αρέσεις στη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι όπως πρέπει για την κάμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share