Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Έκανε τεστ για κορωνοϊό

15 Αυγούστου 2021 10:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε από την περασμένη Πέμπτη (12/8) η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία νοσηλεύεται στο «Σωτηρία».

Η αγαπημένη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει τις εμφανίσεις της, μετά από πόνους που είχε σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και βαρύ βήχα υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Μετά από επικοινωνία που είχε με συγκεκριμένους γιατρούς και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έγινε η εισαγωγή της στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου στο Instagram.

Μάλιστα, στο εν λόγω προφίλ δημοσιεύτηκε και φωτογραφία της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, στην οποία την απεικονίζει στον κήπο του νοσοκομείου Σωτηρία.

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, εκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19.

Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό.

Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζητησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι απο μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Απο κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σημερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα», έγραφε το μήνυμα της Μαίρης Χρονοπούλου.

Με το που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο πολλοί συνάδελφοί της έσπευσαν να σχολιάσουν με ευχές για περαστικά.

Τι κάνει σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου

«Δε με νοιάζει, δε ρωτάω η ζωή τι θα μου φέρει», τραγουδούσε η Μαίρη Χρονοπούλου κρατώντας από τη μία το τσιγάρο και από την άλλη το μπεγλέρι της.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται. Γι’ αυτό και υπήρξε μία από τις πιο γνωστές σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρξε μάλιστα πολύ καλή και στο τραγούδι. Κι αυτό διότι στη δισκογραφία ερμήνευσε κομμάτια όπως τα «Έκλαψα χθες», «Είμαι γυναίκα του γλεντιού» και «Του αγοριού απέναντι».

Η Μαίρη Χρονοπούλου την περίοδο 1992-1994 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega «Μάνα είναι μόνο μία». Πέντε χρόνια όμως αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την ανάγκασε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, εκείνη παρά τις δηλώσεις της ότι δεν φοβάται το θάνατο και ότι έχει ετοιμάσει τον τάφο της, παλεύει για να ζήσει, έστω κι αν βρίσκεται σε καροτσάκι.

Από το κτήμα στο οποίο διαμένει, παρακολουθεί τηλεόραση. Άλλωστε, δεν έχει και πολλές επιλογές αφού τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν της δίνουν και πολλές επιλογές.

Μπορεί να στεναχωριέται που της έχουν κόψει τη σύνταξη, όμως την πικραίνει πολύ περισσότερο το γεγονός ότι κάποιοι συμπατριώτες της δεν έχουν να φάνε στην κυριολεξία.

Άλλωστε, όπως είχε πει στο Newsbeast.gr, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα γιατί τη βιώνει κι εκείνη ως συνταξιούχος και μάλιστα με κινητικά προβλήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share