Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο πατέρας της Adele - Ήταν μόλις 57 ετών

Σε βαρύ πένθος η τραγουδίστρια!

11 Μαΐου 2021 13:04
Πέθανε ο πατέρας της Adele - Ήταν μόλις 57 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, την ίδια στιγμή που η showbiz ταλανίζεται και από τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού.

Πατέρας και κόρη δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους πριν τον θάνατό του, αφού η Adele δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εγκατάλειψη που είχε βιώσει από τον πατέρα της σε παιδική ηλικία αλλά και την πιο πρόσφατη διαφωνία τους σχετικά με μια συνέντευξή του.

Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει προσπάθειες για να τα βρουν, τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Adele είχε σταματήσει να του μιλάει, όταν ο Evans το 2011 είχε πει σε συνέντευξή του ότι η διάσημη κόρη του πάλευε να βρει την αγάπη επειδή είχε «θέματα εγκατάλειψης».

Νεκρός ο πατέρας της Adele - Ήταν μόλις 57 ετών

Ο Evans είχε φύγει από το σπίτι όταν η Adele ήταν μόλις τριών ετών, αφήνοντας την μητέρα της Penny Adkins να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. O Evans ήταν για χρόνια αλκοολικός πριν εμφανίσει καρκίνο. Δημοσιεύματα, ανέφεραν μάλιστα ότι ο πατέρας της εκατομμυριούχου σταρ, εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και έβγαζε 50 λίρες την ημέρα.

Σε συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι «απλά θέλω την κόρη μου πίσω» ενώ είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένας «σάπιος πατέρας» όσο η Adele μεγάλωνε και πως κάθε μέρα «έπινα δύο λίτρα βότκα και 7 με 8 ποτήρια μπίρα». Ο Evans δήλωνε ντροπιασμένος για το πως είχε εξελιχθεί η ζωή του, μακριά από την κόρη του ζώντας σε ένα μικρό διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Νότια Ουαλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, φίλοι του Evans είχαν αναφέρει ότι επιθυμούσε να γίνει ένας «φυσιολογικός παππούς» για τα εγγόνια του ενώ όπως είχε δηλώσει ένας φίλος του χαρακτηριστικά «δεν έχει ζωή ουσιαστικά, απλά υπάρχει. Ήταν υδραυλικός αλλά έγινε οδηγός πριν μερικούς μήνες».

Πέθανε ο πατέρας της Adele - Ήταν μόλις 57 ετών

Παρά το γεγονός ότι την είχε αφήσει σε μικρή ηλικία, η Adele περνούσε τα καλοκαίρια στην Ουαλία μαζί με τους γονείς του πατέρα της, την Rose και John Evans, αλλά και τον ετεροθαλή αδελφό της Cameron. H σχέση της με τον πατέρα της, άρχισε να χειροτερεύει όταν πέθανε ο παππούς της το 1999 και ο Mark ξεκίνησε να πίνει περισσότερο.

Ο Evans πριν πεθάνει δεν είχε χάσει την ελπίδα ότι θα τα έβρισκε ξανά με την κόρη του. Κάθε μέρα της έγραφε γράμματα και ζητούσε να δει τον εγγονό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share