Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Παρέμβαση Χατζηνικολάου στη Γερμανού: «Διαστρεβλώνετε τα όσα είπα!»

«Το κόψατε στο μοντάζ»!

3 Απριλίου 2021 17:03
Παρέμβαση Χατζηνικολάου στη Γερμανού: «Διαστρεβλώνετε τα όσα είπα!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πρόσφατη συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω ασχολήθηκε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται», όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου συνάντησε τον Σταμάτη Σπανουδάκη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1. Επίσης, η Ναταλία Γερμανού που είναι ενεργή στα social media, δημοσίευσε μηνύματα όπου άγνωστος λογαριασμός στο Instagram της έκανε ανήθικη πρόταση.

Το απόσπασμα που προβλήθηκε, ωστόσο, αφορούσε ένα συγκεκριμένο θέμα στο οποίο και στάθηκε η παρουσιάστρια με την τηλεοπτική της παρέα, σχετικά με τους ομοφιλόφυλους.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;».

«Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha. «Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Η παρέμβαση του Χατζηνικολάου στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ενώ η εκπομπή είχε προχωρήσει στον σχολιασμό άλλου θέματος, η Ναταλία Γερμανού δέχθηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της τηλέφωνο από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκο Χατζηνικολάου το οποίο και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

 Παρέμβαση Χατζηνικολάου στη Γερμανού

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Τότε η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια προς τους συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι και ετοίμασαν το συγκεκριμένο απόσπασμα.

«Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε.

Ολόκληρος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει «ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία». Θα παρακαούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί η ερώτηση ολόκληρη όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων» υπογράμμισε με έμφαση η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share