Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια - «Θέλω να μείνει...» (Video)

«Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει...»

19 Μαρτίου 2021 19:26
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια - «Θέλω να μείνει...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απάντηση με τον δικό της χαριτωμένο τρόπο έδωσε η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, στα πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και τον Μάριο Χεζόνια.

Η καλλονή παρουσιάστρια εξήγησε πως ακριβώς προέκυψαν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την ίδια στιγμή έδειξε την επιθυμία της να παραμείνει ο Μάριος στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι.

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν όλα τα αθλήματα και μου αρέσουν και οι άνθρωποι που αθλούνται είτε το κάνουν ερασιτεχνικά, σα χόμπι δηλαδή είτε επαγγελματικά. Αρέσει στον περισσότερο κόσμο το μπάσκετ. Μου αρέσει να βλέπω να παίζουν μπάσκετ και μου αρέσει γενικότερα να απολαμβάνω αγώνες. Στενές επαφές με ανθρώπους που παίζουν μπάσκετ δεν έχω. Ούτε πολύ στενές επαφές».

Μιλώντας στο κανάλι «Fipster» στο YouTube αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και έδωσε απαντήσεις, ενώ μίλησε και για τον... κατακλυσμό μηνυμάτων που δέχεται ώστε να... βοηθήσει να μείνει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Ο Φίλιππος Ιωάννου την ρώτησε αμέσως μετά: «Αυτή η πολιορκία από τον Χεζόνια έχει συμβεί;» με την Ιωάννα να απαντά: «Αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Να ποιος περνάει δύσκολα στο lockdown. Κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, για την ομάδα για την οποία έχει έρθει και νομίζω τα πάει πάρα πολύ καλά. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα και είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα πιστέψτε με για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα.

Ειλικρινά ότι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους από ότι φαίνεται. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο γιατί να κάνω; Είναι άλλος χώρος αυτός, εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως είναι εξαιρετικός παίκτης, παρακολούθησα και τις προηγούμενες ημέρες και τα ματς. Είναι πολύ καλός, πολύ δυνατός και ψηλός».

Όταν η Ιωάννα ρωτήθηκε αν δέχτηκε φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια είπε: «Όχι! Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ αλλά φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Δεν θεωρώ φλερτ τα μηνύματα στο Instagram γιατί αν ήταν έτσι θα με φλέρταρε πολύς κόσμος. Μπορεί να είναι συμπάθεια, όχι απαραίτητα φλερτ για τα ορίζουμε όλα ερωτικού ενδιαφέροντος;

Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθεια του έπεσαν όλοι από πάνω του, πριν καλά καλά το καταλάβω, φούντωσαν οι φωτιές που λέγαμε πριν με τα emoji και δόξα το θεό είναι μια ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου. Κατά τα άλλα σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλείσει εδώ και λίγες ημέρες το προφίλ μου και πραγματικά προσπαθώντας να πιάσουν μια σανίδα σωτηρίας από τη δική μου πλευρά.

Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως θέλει όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Άμα θες να μείνεις, άμα θες να κάτσεις κάτσε, άμα θες να φύγεις ε ξανά σκέψου το. Το καλοκαίρι θα κριθούν όλα αλλά θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ καλός ότι θα μείνει. Στηρίζουμε Παναθηναϊκό, μας αρέσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share