Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη-«βόμβα» για τη σχέση Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο…»

Δόθηκε η οριστική απάντηση

15 Μαρτίου 2021 09:42
Αποκάλυψη-«βόμβα» για τη σχέση Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια «βόμβα» έπεσε για τη σχέση του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με ένα δημόσιο πρόσωπο να αναφέρεται σε δημοσιεύματα, που το ήθελαν ως τρίτο πρόσωπο.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» βρέθηκε καλέσμένη η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση και στο χωρισμό Σεφερλή-Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που δεν υφίσταται, όπως δήλωσε και η ίδια, με το ζευγάρι να έχει προηγουμένως βιώσει ένα ξαφνικό τέλος.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το τρίτο πρόσωπο

«Είχε ακουστεί ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Σεφερλή - Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δεν θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», δήλωσε στην κάμερα του Open η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά για το γάμο με τον Μάρκο Σεφερλή: «Είμαστε σε μια περίοδο που…»

Σε μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή προχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά, αναφερόμενη στην περίοδο, που περνά αυτή την εποχή το ζευγάρι.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για το νέο της επιχειρηματικό βήμα αλλά και την οικογένειά της με τον γνωστό κωμικό.

Έλενα Τσαβαλιά: Οι ομολογίες για το νέο επιχειρηματικό βήμα και την πορεία του γάμου με τον Μάρκο Σεφερλή

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω πράγματα που τα ονειρευόμουνα και τα έκανα πραγματικότητα. Είμαι ακόμη αφοσιωμένη και στον άντρα μου και στον γιο μου, απλώς κάνω κι άλλα πράγματα. Τους έχω αδυναμία. Δεν τους έχω σε δεύτερη μοίρα, τους έχω σε πρώτη και όλα τα άλλα μπορούν να συμπορευτούν με αυτούς» είπε.

Έλενα Τσαβαλιά για την πορεία του γάμου με τον Μάρκο Σεφερλή

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ του νέου της καφέ-εστιατορίου, Ανδρέα Λαγό αποκαλώντας τον «μαγικό, ήσυχο και πολύ σοβαρό στη δουλειά του».

«Ο Μάρκος σκέφτεται να κάνει αυτούς τους καιρούς ούτε ένα αλλά τρία θεατρικά. Ελπίζω ότι σε κάποιο από αυτά θα υπάρχω και εγώ έστω και λίγο» είπε.

«Θεωρώ ότι κάθε τι πρέπει να γίνεται τη σωστή στιγμή. Τώρα πρέπει να κάνω το μαγαζί» είπε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση.

«Ο Χάρης πήγε στα Κουφονήσια μόνος του φέτος γιατί ήμουν στο θέατρο. Θεωρούσε ότι ήταν ελεύθερος και ότι έκανε την επανάστασή του. Έμενε στο ξενοδοχείο που μένουμε χρόνια και όλοι μου έλεγαν πού ήταν και τι έκανε. Αν μου ζητούσε να πάει σε άλλο νησί σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνα. Είναι λίγο δύσκολο για τη μάνα, αλλά πρέπει λίγο λίγο να το συνηθίσω» είπε για την υπέρβαση που έκανε έχοντας αδυναμία στον γιο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share