Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξαφνικό τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Δύσκολες ώρες

Ολοκληρώθηκε... πριν καν αρχίσει

14 Μαρτίου 2021 08:16
Ξαφνικό τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Δύσκολες ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες πέρασαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να ζει δύσκολες ώρες εξαιτίας μιας ανακοίνωσης, που πραγματοποιήθηκε στην ηθοποιό, πέραν της δικής της αποκάλυψης για το γάμο με τον κωμικό.

Τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε και αποχώρησε. Η Έλενα Τσαβαλιά και η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» έκανε πρεμιέρα στις 26/3/2019 και έριξε αυλαία τρεις μέρες αργότερα. Στην πρεμιέρα της από τη συχνότητα του Open η ηθοποιός καλησπέρισε τους τηλεθεατές και ανέφερε ποια θα ήταν η θεματολογία της εκπομπής της, ενώ ποδαρικό της έκανε ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής.

Έλενα Τσαβαλιά-Μάρκος Σεφερλής: Άσχημη ανακοίνωση για το ζευγάρι

Προηγουμένως κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να δίνει τέλος στη συνεργασία της με το Open, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της. Αργότερα, η ίδια η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως η εκπομπή της δεν θα βγει ξανά στον αέρα, καθώς η ίδια αποχώρησε!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το πλατό της εκπομπής και έγραψε στη λεζάντα: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv@annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή».

Σοκ για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Φώναζαν και τσακώνονταν μπροστά σε όλο τον κόσμο!

Σοκαρισμένοι ήταν όσοι έβλεπαν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με τους δύο να φωνάζουν και να τσακώνονται μπροστά σε όλο τον κόσμο και να μην κρύβουν τη μεταξύ τους ένταση.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να κάνει τα ψώνια του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όμως όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες το ζευγάρι δεν ήταν και τόσο ευδιάθετο, αλλά το αντίθετο.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά καβγάς

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Ο καβγάς μπροστά σε όλους και... οι κάμερες

Αρχικά, φάνηκε η Έλενα και ο Μάρκος να έχουν μία έντονη συζήτηση, όμως όταν αντιλήφθηκαν τον παπαράτσι, σταμάτησαν την κουβέντα τους, χαλάρωσαν και έδειχναν χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share