Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Ξέσπασε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Σημασία έχει να βρούμε την δύναμη και το κουράγιο και να..." (video)

"Λύγισε" στο πλατό της εκπομπής της

5 Φεβρουαρίου 2021 23:38

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετές εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι αποκαλύπτουν αρκετά πράγματα για τις άσχημες εμπειρίες τους στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας και αυτός βγήκε και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει για τις καταγγελίες και ότι είναι περικυκλωμένος από κάμερες.

Συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της και έπειτα από ένα βίντεο που "παίχτηκε" για τις καταγγελίες φάνηκε πως "λύγισε" μιλώντας για ότι έχει περάσει για να φτάσει εκεί που είναι.

'Λύγισε' η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα λόγια που την "λύγισαν"

Ειδικότερα με αφορμή τα όσα σχολιάζονται το τελευταίο διάστημα για παρενοχλήσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της "Pop Up!" έκανε μία συγκινητική τοποθέτηση βουρκώνοντας.

«Θα ορθώσω το ανάστημα και θα σας πω περήφανα ότι όλοι οι άνθρωποι στην ζωή μας έχουμε φοβηθεί, καταπιεστεί και νιώσει ένα τίποτα και πολύ μικροί δίπλα σε άλλους. Σημασία έχει να βρούμε την δύναμη και το κουράγιο, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε. Σας το λέω μέσα από την καρδιά μου σαν ένα κορίτσι από το τίποτα στο μέχρι εδώ, που είναι μικρό αλλά έχει σημασία να σταθείς στα πόδια σου και να προσπαθήσεις».

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τις καταγγελίες: "Όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί βγαίνουν μπροστά και μιλούν για τις άσχημες εμπειρίες τους.

Σημειώνεται ότι τρεις ακόμη ηθοποιοί προέβησαν σε καταγγελίες σχετικά με πασίγνωστο ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τις καταγγελίες μέσα από ανάρτηση της στο Instagram ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Στις καταγγελίες αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ειδικότερα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις καταγγελίες ηθοποιών για βία, σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό όλων αυτών των συναδέλφων της και σε καθημερινή βάση τοποθετείτε στο θέμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία της με εκείνους που, ναι μεν καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, αλλά στις προτάσεις τους προσθέτουν και το “αλλά”. Η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν χρειάζεται να γίνεται αυτή η αναφορά, μιας και τέτοιου είδους πράξεις είναι πολύ σοβαρές.

“Καλό θα ήταν όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά…”. Στέκεται και μόνο του. Για την ακρίβεια ισχύει πραγματικά μόνο χωρίς γαρνιτούρα”, έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δείτε την ανάρτηση

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share