Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Ζω κάτι απαράδεκτο" - "Από το πρωί..."

Δεν άντεξε άλλο αυτή την κατάσταση

5 Φεβρουαρίου 2021 20:47
Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μπιμπίλας:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί βγαίνουν στο προσκήνιο και αποκαλύπτουν καταστάσεις που είχαν βιώσει.

Επισημαίνεται ότι και η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μέσα από ανάρτηση της στο Instagram μίλησε σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλιας, μέσα από συνέντευξη του δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί με τις καταγγελίες αλλά και την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το σπίτι του.

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καταγγελίες: Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλια

Ειδικότερα ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Happy Day» με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τον καταιγισμό των καταγγελιών που φτάνουν στο Σωματείο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι όλη μέρα βρίσκονται έξω από το σπίτι του κάμερες με σκοπό να μπορέσουν να του αποσπάσουν μια πληροφορία για το θέμα.

«Ζω κάτι απαράδεκτο. Κάμερες υπάρχουν έξω από το σπίτι μου από το βράδυ ως το πρωί, αυτό είναι ντροπή των καναλιών, όλων. Δεν ξέρω ποιοι στέλνουν τις κάμερες, αλλά το γεγονός ότι χωρίς την άδειά μου είναι κάμερες το πρωί και το βράδυ.

Ζητάω να σεβαστούν τον ιδιωτικό μου χώρο, δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα. Αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει από εσάς. Η ανθρωποφαγία, όταν λέω από εσάς δεν εννοώ από σένα, έχει όρια. Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε πληροφορίες ανά μέρα επειδή τα κανάλια θέλουν να έχουν τροφή», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ σας είπα ότι πήρα φάκελο; Δεν είπα καν αυτό. Δεν νομιμοποιούμαι να δίνω εξηγήσεις για έγγραφα που έρχονται στο σωματείο. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε αυτό που λέω. Δεν θα επιβεβαιώσω καμία πληροφορία που διαχέεται από αλλού. Έχω πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή.

Εάν μου συμβεί κάτι από τα νεύρα που μου έχουν οδηγήσει όλοι, θα αισθανθείτε πολύ άσχημα, τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Σας παρακαλώ πολύ, το λέω σε όλους, δεν το λέω σε εσένα Σταματίνα μου γιατί σε ακούν κι άλλοι τώρα».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share