Συγκλονίζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τις καταγγελίες: “Όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το…”

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί βγαίνουν μπροστά και μιλούν για τις άσχημες εμπειρίες τους.
Σημειώνεται ότι τρεις ακόμη ηθοποιοί προέβησαν σε καταγγελίες σχετικά με πασίγνωστο ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τις καταγγελίες μέσα από ανάρτηση της στο Instagram ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.
Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου
Ειδικότερα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις καταγγελίες ηθοποιών για βία, σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό όλων αυτών των συναδέλφων της και σε καθημερινή βάση τοποθετείτε στο θέμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία της με εκείνους που, ναι μεν καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, αλλά στις προτάσεις τους προσθέτουν και το “αλλά”. Η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν χρειάζεται να γίνεται αυτή η αναφορά, μιας και τέτοιου είδους πράξεις είναι πολύ σοβαρές.
“Καλό θα ήταν όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά…”. Στέκεται και μόνο του. Για την ακρίβεια ισχύει πραγματικά μόνο χωρίς γαρνιτούρα”, έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Δείτε την ανάρτηση
“Ξεσπά” ο Στράτος Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες: “Να ζητήσουν συγγνώμη όσοι καταχράστηκαν τη δύναμή τους”
Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που έχουν “βγει” στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν για τις εμπειρίες τους.
Παράλληλα η Ελένη Φιλίνη σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τις άσχημες εμπειρίες που είχε στο παρελθόν όπου είχε δεχτεί αρκετές παρενοχλήσεις.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” όπου και μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν αλλά και για την Τζένη Μπότση.
Καταγγελίες: Το ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου
Ειδικότερα στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το «τσουνάμι» καταγγελιών οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Mega.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πολλοί χρησιμοποιούν το “αν δεν κάτσεις…”, εγώ το αντιμετώπισα όταν βγήκα, ήμουν νέος… Μου συνέβη άπειρες φορές! Είχα την ευλογία όμως να κάνω σπουδαία πράγματα στην αρχή της καριέρας μου. Και δεν ήταν από ευνοιοκρατία του χώρου, όσο ανέβαινα τόσο μεγάλωνε ο φθόνος και η ζήλια. Αντιμετώπισα πολλά τέτοια προβλήματα και γι’ αυτό από μια εποχή και ύστερα έκανα δουλειές μόνος μου για να επιβιώσω ως ηθοποιός. Έκανα τα σίριαλ για να παίρνω τα χρήματα και να μπορώ να επιβιώνω στο θέατρο που ήταν η μεγάλη μου αγάπη».
Στην συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ανέβασε τον τόνο του και είπε: «Με την Τζένη Μπότση είχαμε πολλές γυμνές σκηνές κι εγώ προσπαθούσα να την προστατέψω. Δεν μου είχε πει τι είχε τραβήξει, αλλά είχα καταλάβει ότι είχε θέμα. Με την Τζένη Ιωακειμίδου και τη Ζέτα Δούκα έχω δουλέψει, καταπληκτικά παιδιά. Καμία από αυτές δεν μου είχε μιλήσει ποτέ.
Όταν μιλάγαμε για τέτοια θέματα με κοιτούσαν με ένα βλέμμα σαν να μου λένε “α ρε Στράτο”. Μια εποχή που έκανα οντισιόν, το 1995, δυο κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν βγει τώρα να μιλήσουν, μου είπαν για συγκεκριμένα άτομα μέσα στο χώρο ότι είχαν υποστεί και αυνανισμό και όλα αυτά και ότι δεν θα τις έπαιρναν στην οντισιόν. Μου το είπαν και φρίκαρα γιατί ήταν γνωστά ονόματα τότε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Με φανερή την ένταση στο πρόσωπο του, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν είναι να μιλήσω για όλους αυτούς που καταχράστηκαν την εξουσία τους και τη δύναμή τους, μόνο να σκεφτούν τα παιδιά τους. Θα ήθελαν αυτά που κάνουν εκείνοι να τα υποστούν τα παιδιά τους; Ότι κι αν πει η δικαιοσύνη, να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη όλοι τους, αυτό το οφείλουν στον εαυτό τους. Το πιο σημαντικό είναι η συγγνώμη και να έχει τη λεβεντιά να πει ότι “αν είναι να τιμωρηθώ, να τιμωρηθώ”.
Η συγγνώμη δεν έχει να κάνει με το αν θα τιμωρηθείς ή όχι, να τους πάρουν τηλέφωνο έναν έναν, ότι κάνανε σε αυτή τη ζωή, που έχουν εκμεταλλευτεί τα πάντα και να ζητήσουν συγγνώμη. Και μετά ας τα βρουν στα δικαστήρια και αν θέλουν να τη γλιτώσουν. Εγώ αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, πρώτος θα πήγαινα στο γιο μου να το έλεγα… Τι ποιώ ήθος; Από πού ποιώ ήθος; Έχεις κάποια ευκολία πάνω στη σκηνή και ξεσκίζεις κόσμο στο όνομα της τέχνης; Ποιεί ήθος; Ποιώ ήθος σημαίνει ποιώ ανθρωπιά, αγάπη».
Δείτε αναλυτικά όσα είπε:






0 ΣΧΟΛΙΑ