Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έξαλλη" η Σοφία Μουτίδου: "Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη..." (video)

Γερή και απρόβλεπτη καταγγελία

1 Φεβρουαρίου 2021 14:32

Καταγγελία: Συνεχίζεται το "κύμα" των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο όπου καθημερινά όλο και περισσότερες γίνονται από διάσημους ηθοποιούς και καλλιτέχνες. Επίσης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έστειλε ισχυρό μήνυμα για τις γυναίκες που κάνουν τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου έκανε και εκείνη με την σειρά της κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις άσχημες εμπειρίες που έχει υποστεί πάνω στη σκηνή και ειδικά από την Ελένη Καστάνη.

Μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου.

Καταγγελία: Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου

Ειδικότερα η Σοφία Μουτίδου είπε για την Ελένη Καστάνη ότι “είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας” σχετικά με όσα τους είχε κάνει.

Η Σοφία Μουτίδου σοκάρει με όσα αποκαλύπτει για την Ελένη Καστάνη, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube. Η ηθοποιός υποστηρίζει πως στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη, είχαν περάσει πολύ άσχημα.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουρίδου αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Σοκάρει ο Μάνος Ψιστάκης με την αποκάλυψη του: "Ο Γιώργος Κιμούλης εκμηδενίζει τους συνεργάτες του"

Καταγγελία: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά για τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. Επίσης η Χριστίνα Πολίτη μέσα από τον δικηγόρο της ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλα σχόλια για εκείνη και την οικογένεια της όσο γίνονται καταγγελίες για τον σύζυγο της.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Ψιστάκης μέσα από συνέντευξη του μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη αλλά και για το τι άνθρωπος είναι.

Μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη ο Μάνος Ψιστάκης.

Καταγγελλία: "Λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους"

Ειδικότερα στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Μάνος Ψιστάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες έρχονται καταγγελίες και για άλλους μεγάλους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα.

«Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα, μιλάμε για τη σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους για να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη δραματική σχολή ή σε κοπέλες που έχουν κάνει 1-2 ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν».

Ο Μάνος Ψιστάκης μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη

«Αυτοί οι 5-6 άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι. Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια» είπε στη συνέχεια.

Για να συμπληρώσει για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη αυτή τη δύναμή του και όλη αυτή την εξυπνάδα του, το απίστευτο IQ του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις, τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη».

Δείτε όσα είπε αναλυτικά στο βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share