Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Θα πάθεις πλάκα: Ολόκληρο παλικάρι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη - Δηλώνει ελεύθερος κι ωραίος!

Μοιάζει με το μπαμπά του; Τι λέτε;

16 Δεκεμβρίου 2020 07:07
Θα πάθεις πλάκα: Ολόκληρο παλικάρι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη - Δηλώνει ελεύθερος κι ωραίος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολόκληρο παλικάρι έχει γίνει ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Τον είδαμε και μείναμε "κάγκελο". Στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο 23χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Ιάσονας έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον δηλώνει ελεύθερο και ωραίος.

Τα είπε όλα όσα ήθελε για τα σχέδια του. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στην επιλογή του να γίνει μουσικός, παρόλο που σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Την επιλογή του να αλλάξει επάγγελμα, πήρε όταν ένα βράδυ πήρε την κιθάρα του και έπαιξε μουσική σε μπαρ.

Πάντα στο πλευρό του οι γονείς. "Με έχει στηρίξει πολύ η οικογένειά μου. Πάθανε λίγο σοκ όταν γύρισα από το Μπρίστολ και τους είπα ότι θέλω να κάνω μουσική.. Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει αυτή τη δουλειά μου φαινόταν πολύ νορμάλ. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του" είπε χαρακτηριστικά.

"Είναι πολύ νωρίς ρε παιδιά! Τη βλέπω σερί από το βράδυ. Μου φαίνεται περίεργο όταν τον συζητούν οι άλλοι. Για εμένα είναι ο μπαμπάς μου", είπε όταν ρωτήθηκε αν βλέπει την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα -δείτε εδώ τι συνέβη στο πλατό-.

Δείτε το γιο του Παπαδάκη:

Όσα δεν ξέραμε για τη ζωή του Γιώργου Παπαδάκη

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον χωρισμό, και το κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο λόγος που έφυγε από τον Γιώργο Παπαδάκη

«Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Το διαζύγιο

«Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής τους δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Το πρόβλημα υγείας

«Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share