Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Οι φήμες βγήκαν αληθινές: Πρώην παίκτης του Big Brother έχει σχέση με παίκτρια του The Bachelor

Το βίντεο που τους "πρόδωσε"

6 Νοεμβρίου 2020 13:01
Οι φήμες βγήκαν αληθινές: Πρώην παίκτης του Big Brother έχει σχέση με παίκτρια του The Bachelor

Φήμες κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα που ήθελαν δύο παίκτες από τα αγαπημένα ριάλιτι της φετινής σεζόν να βρίσκονται σε σχέση. Αναφερόμαστε σε μια παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το The Bachelor κι έναν παίκτη που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό αλλά δυστυχώς αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ωστόσο, ανησυχία υπάρχει σχετικά με τα δύο ριάλιτι και την εξέλιξη τους εν μέσω lockdown.

O λόγος για τον Βλαδίμηρο Νικόλα και τη Σαμάνθα Στοκμάγιερ, οι οποίοι είναι σε σχέση. Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον λογαριασμό του στο Tik Tok και πρόσφατα δημοσίευσε ένα κοινό βίντεο με τη Σαμάνθα Στοκμάγιερ.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο ο Βλαδίμηρος Νικόλα έβαλε το hashtag #couplegoals, αποκαλύπτοντας έτσι ότι είναι ζευγάρι! Αξίζει να αναφέρουμε πως τον προηγούμενο μήνα ο φακός κυπριακής ιστοσελίδας τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.

Big Brother: Νέο απίστευτο πλάνο του ΣΚΑΪ - Δεν κρατήθηκε και άρχισε... το χούφτωμα σε συμπαίκτη της

Ένα νέο απίστευτο πλάνο φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο (5/11) του ΣΚΑΪ στο Big Brother, με μια παίκτρια να μην κρατιέται και να βρίσκει αφορμή να… χουφτώσει τον συγκάτοικό της.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για την αποχώρηση, όπως κι εκείνη της απόδοσης του βέτο, έφεραν πολλές εντάσεις μεταξύ των παικτών, ενώ υπήρξαν και αρκετές μεθοδεύσεις, μέχρι να φτάσουμε εκεί. Η ίδια η Άννα Μαρία, άλλωστε, δεν έκρυψε την προσπάθειά της να μεθοδεύσει την χρήση του βέτο υπέρ του Γρηγόρη, όταν το πήρε ο Ζακ, προκειμένου σε καμία περίπτωση να μην ευνοηθεί η Ραμόνα.

Ο Γρηγόρης, βέβαια, δε θεώρησε αρχικά τόσο καταλυτικό το ρόλο της, με εκείνη να μην χάνει ευκαιρία και να του ρίχνει… σφαλιάρες στα οπίσθια, προκειμένου να τον πείσει. Οι δυο τους, βέβαια, έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες μέρες, μετά τον καβγά της Άννας Μαρίας με τη Ραμόνα, με το στιγμιότυπο αυτό να είναι από τα κορυφαία της εβδομάδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share