Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Θρίλερ για την Μαρία Ηλιάκη: Εξαντλημένη μέσα από το νοσοκομείο!

Δύσκολες ώρες!

13 Οκτωβρίου 2020 14:51
Θρίλερ για την Μαρία Ηλιάκη: Εξαντλημένη μέσα από το νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται πως είναι πραγματικά εξαντλημένη από τη νοσηλεία της, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε μερικές αρκετά δύσκολες στιγμές καθώς χρειάστηκε να βρεθεί για 3 μέρες στο νοσοκομείο καθώς είχε γαστρεντερίτιδα.

Στην αρχή αγνόησε τον πόνο της ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και μπήκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε ότι είναι στο νοσοκομείο και με ένα boomerang λίγων δευτερολέπτων, με την ταλαιπωρία στο πρόσωπο της να είναι εμφανή, ανέφερε ότι η γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπωρούσε την οδήγησε στο νοσοκομείο και έμεινε τρεις μέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στο σπίτι της και τόνισε: «Μετά από 3 μέρες νοσηλείας... Θυμάσαι ξανά πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα της ζωής»!

Πηγή: Youweekly.gr

Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Μαρία Ηλιάκη και δεν φαντάζεστε τι χρώμα έκανε στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, δεν σταματά να μοιράζεστε μαζί μας διάφορες στιγμές της ζωής της.

Μπορεί η ίδια να είναι πολλά χρόνια ορκισμένη ξανθιά, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή! Έβαψε τα μαλλιά της σε χρώμα παστέλ χάλκινο.

Την εντυπωσιακή αλλαγή μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Ηλιάκη: «Μου έπεσε από τον τέταρτο όροφο...» - Δεν το πίστευε! (Βίντεο)

Δύσκολη ήταν η μέρα για την Μαρία Ηλιάκη, καθώς δεν πίστευε αυτό που της συνέβη και συγκεκριμένα μίλησε για μία πτώση από τον τέταρτο όροφο.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το γεγονός στο instagram.

H Mαρία Ηλιάκη είδε το κινητό της να πέφτει από τον τέταρτο όροφο και να διαλύεται, με αποτέλεσμα να μοιραστεί με τους followers στο instagram το περιστατικό που της... μαύρισε τη μέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share