Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση που εξόργισε την οικογένειά της

Τι είχε κάνει η χρυσή κληρονόμος;

13 Οκτωβρίου 2020 09:36
Χαμός με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση που εξόργισε την οικογένειά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη κίνηση είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η Αθηνά Ωνάση, η οποία εξόργισε την οικογένειά της. Ο λόγος; Η απουσία της από το γάμο του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγους μήνες, ο Έρικ Κριστόφ Ρουσέλ, παντρεύτηκε σε μια λαμπρή τελετή στη Ρωσία, την αγαπημένη του, Αλία Μαλινόφσκαγια. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, με αρκετούς καλεσμένους, αλλά και μια απουσία, αυτή της Αθηνάς Ωνάση, καθώς είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο του ετεροθαλής αδελφού της.

Με εξαίρεση την αδερφή της, Σαντρίν Ρουσέλ -δείτε εδώ το πρόσωπό της-, η Αθηνά κρατάει αποστάσεις από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά παραμένει ερωτηματικό το αν ήταν κιόλας καλεσμένη στο γάμο ή όχι.

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο:

Ένα ράκος η Αθηνά Ωνάση - Αφόρητη η κατάσταση για την κληρονόμο

Ένα ράκος ήταν η Αθηνά Ωνάση, με την κατάσταση για την κληρονόμο να γίνεται ολοένα αφόρητη, ζώντας μια απίστευτη μοναξιά, που ίσως να μην μπορούσε να αντέξει κανείς.

Συγκεκριμένα, η ίδια μπορεί να είχε βγει νικήτρια στη δικαστική διαμάχη με τον Αλβάρο, καθώς ο άλλοτε σύζυγός της πήρε πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούσε από τη χρυσή κληρονόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήταν σε καλή κατάσταση, με την Ωνάση να δέχεται πρόσφατα ένα ισχυρό σοκ εξαιτίας του γεγονότος, ότι «προδόθηκε» για ένα από τα πιο... ένοχα μυστικά που κουβαλούσε στη ζωή της.

Μάλιστα, στο δικαστήριο δόθηκε ένας κόκκινος φάκελος από τον τότε φίλο και συνεργάτη της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, μέσα στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα call girl.

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο «Πρωινό» του AΝΤ1 και έδειξε on camera τον περιβόητο φάκελο που φαίνεται να καθόρισε την έκβαση του διαζυγίου.

«Στον φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη σχέση της Βελγίδας με τον Αλβάρο. Η ερωμένη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε αυτός με την Αθηνά. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ... Έναν μήνα μετά τον γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια, χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της είπε ότι ήταν Αργεντίνος. Η ερωμένη έμαθε από την τηλεόραση ποιος τελικά ήταν ο Αλβάρο.

Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για τον φάκελο, αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια. Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την τωρινή του σχέση. Τέλος, ο κ. Μανθεάκης αποκάλυψε ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει επαφές με κανέναν, ούτε καν με τον πατέρα της. «Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share