Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άναυδος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με αυτό τον άνδρα περνά τις ξέγνοιαστες στιγμές της η Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συμβαίνει;

6 Αυγούστου 2020 14:33
Άναυδος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με αυτό τον άνδρα περνά τις ξέγνοιαστες στιγμές της η Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βλέποντας τη Ζέτα Μακρυπούλια να περνά τις ξέγνοιαστες στιγμές της με άλλον άνδρα, βιώνοντας στιγμές ευτυχίας.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της, αλλά όπως αναφέρθηκε, δε δέχθηκε καμία ευχή από τον αγαπημένο της, ενώ δε βρισκόταν και στο σπίτι τους, περνώντας τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές της με άλλον άνδρα, αν και πρόσφατα υπήρχε φήμη για γάμο στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Μακρυπούλια βρισκόταν στα στούντιο ΚΑΠΑ με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος της ετοίμασε μια ωραία έκπληξη. Οι δυο τους πέρασαν όμορφα, αν και προξένησαν απορίες για το τι δουλειά είχαν εκεί και, συγκεκριμένα, αν επρόκειτο για γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» ή ένα διαφορετικό πρότζεκτ.

Αργότερα, λογικά, θα την υποδέχθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο σπίτι, για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ημέρας των γενεθλίων της.

Δείτε το βίντεο:

Ένα μωρό στην αγκαλιά της Ζέτας Μακρυπούλια - Τρισευτυχισμένη

Πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε τα γενέθλια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα έσπευσαν να της ευχηθούν. Ανάμεσα τους και η νύφη της η οποία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου κρατούσε στην αγκαλιά της, την νεογέννητη ανιψιά της.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός έχει άριστες σχέσεις με τον αδερφό της, Άκη και τη σύζυγό του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διάφορες εξορμήσεις ή τους έχει... δείτε την ανιψιά της Ζέτας Μακρυπούλια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share