Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Δεν ξέρω τίποτα για σένα...» - Η αποκάλυψη on air της Ζέτας Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Χαμός σε ζωντανή μετάδοση

3 Αυγούστου 2020 11:53
«Δεν ξέρω τίποτα για σένα...» - Η αποκάλυψη on air της Ζέτας Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη στον αέρα έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε γνωρίζει τίποτα για τον ίδιο και... θέλει να τα μάθει όλα.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Σε κάθε κοινή τους εμφάνιση δείχνουν εξαιρετικά ταιριαστοί, ενώ όποτε μιλούν για τη σχέση τους, το κάνουν με άνεση και δείχνουν να έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ.

Το ίδιο είχαν κάνει και στο «Final 4», το διαγωνισμό του ΑΝΤ1, όπου κλήθηκαν να συνεργαστούν και το έκαναν με απόλυτη επιτυχία. Στο τέλος του «σόου», μάλιστα, η Μακρυπούλια, για την οποία σίγουρα δε θα θυμάστε με ποιον είχε σχέση προγουμένως, φώναξε το σύντροφό της στο πλατό, ώστε να του πάρει... συνέντευξη.

Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να τον ρωτά και ο Χατζηγιάννης δεν μπορούσε να κρατήσει... τα γέλια του, μιας και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα επόμενα «βήματα» στην επαγγελματική του καριέρα. Η Ζέτα, όμως, όπως είπε, ήθελε να κάνουν με σοβαρότητα τη συνέντευξη, κάτι που συνέβη κιόλας, με τον αγαπημένο τραγουδιστή και συνθέτει να αναλύει τα πλάνα του.

Δείτε το βίντεο:

«Εσένα επέλεξα μετά από...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ποιον άνδρα διάλεξε, ενώ με έναν άλλο έκανε... παιχνίδια στη θέλασσα

Το ζευγάρι πέρασε τις δικές του δυσκολίες, όπως όλοι μας, έχοντας αναγκαστεί σε καραντίνα στην εποχή του κορωνοϊού, με την έξοδο από αυτή να τους φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες υποχρεώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανάγκη να πάει στον οδοντίατρο, τον οποίο συνάντησε με ειδικά στολή λόγω των συνθηκών, κάτι που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο.

Η ίδια επιστράτευσε το αστείρευτο χιούμορ της, λέγοντας πως πήγε... στην Nasa, ενώ πρόσθεσε πως μάλλον ήταν λάθος της να επιλέξει πρώτα τον οδοντίατρο μετά την καραντίνα, αντί να πάει σε κάποιο κομμωτήριο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share