Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

«Εσένα επέλεξα μετά από...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια

Τον αιφνιδίασε με αυτό που είπε

2 Αυγούστου 2020 15:17
«Εσένα επέλεξα μετά από...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ποιον άνδρα διάλεξε, ενώ με έναν άλλο έκανε... παιχνίδια στη θέλασσα

Το ζευγάρι πέρασε τις δικές του δυσκολίες, όπως όλοι μας, έχοντας αναγκαστεί σε καραντίνα στην εποχή του κορωνοϊού, με την έξοδο από αυτή να τους φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες υποχρεώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανάγκη να πάει στον οδοντίατρο, τον οποίο συνάντησε με ειδικά στολή λόγω των συνθηκών, κάτι που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο.

Η ίδια επιστράτευσε το αστείρευτο χιούμορ της, λέγοντας πως πήγε... στην Nasa, ενώ πρόσθεσε πως μάλλον ήταν λάθος της να επιλέξει πρώτα τον οδοντίατρο μετά την καραντίνα, αντί να πάει σε κάποιο κομμωτήριο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν ήταν ο Ρέμος: Με ποιον είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος στην ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Με αυτό τον άντρα είχε σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή.

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ωστόσο, στην ζωή της δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια πριν πάρουν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share