Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου...» - Ο Έκτορας Μποτρίνι «ξεσπά»

Τα είπε ξανά... έξω από τα δόντια

3 Αυγούστου 2020 15:24
«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου...» - Ο Έκτορας Μποτρίνι «ξεσπά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξέσπασε» ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε για ένα ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα, με το διάσημο σεφ να δείχνει πάντα, ότι νοιάζεται για όσα συμβαίνουν γύρω του.

Ο ίδιος, πλέοντας εσχάτως σε πελάγη ευτυχίας, στάθηκε αυτή την φορά στη διαδικασία... ταμπελοποίησης που ακολουθούν ορισμένοι, κρίνοντας τους πάντες με βάση την εμφάνιση ή κάποια συμπεριφορά τους. Ο Μποτρίνι για ακόμη μια φορά μιλά... έξω από τα δόντια και προτείνει σε όσους ακολουθούν τέτοιες πρακτικές, να «χτίζουν» για τον εαυτό τους αντί να «γκρεμίζουν» για τους άλλους.

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος.

Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή», ανέφερε στο Instagram.

Alpha: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Έκτορα Μποτρίνι

Αλλάζει στρατηγική στο πρόγραμμά του ο Alpha. Το κανάλι της Κάντζας που την περασμένη σεζόν πάλευε ακόμη και για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης είδε τα ποσοστά του να σημειώνουν εντυπωσιακή πτώση με αποτέλεσμα να είναι μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης μακριά από τον ανταγωνισμό.

Το γεγονός αυτό φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα και το ριάλιτι στοιχείο που εξέλειψε τα τελευταία χρόνια. Όπως έχει φανεί και σε άλλους σταθμούς αποτελεί μία καλή συνταγή για καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το μαγειρικό ριάλιτι του ALPHA

Ανάμεσα στα άλλα το κανάλι θα βάλει στο πρόγραμμά του και μαγειρικό ριάλιτι. Το «MasterChef» στο Star σαρώνει και έτσι ο Alpha θα έχει το αντίπαλο δέος με διαφορετικό όμως κόνσεπτ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι επιστρέφει.

Το κόνσεπτ θα είναι αλλαγμένο αφού το συγκεκριμένο φορμάτ έχει εξελιχθεί πάρα πολύ στο εξωτερικό. Θυμίζουμε ότι ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι δίνει μία χείρα βοηθείας σε εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό δεν αφορά μόνο το μενού αφού προβλέπεται και συνεργείο για εκ βάθρων αλλαγές.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο μισό της σεζόν. Το μεγάλο στοίχημα του καναλιού είναι και ο «Εργένης» με το ριάλιτι σχέσεων να αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share