Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Σε πελάγη ευτυχίας ο Έκτορας Μποτρίνι

Το μήνυμα του διάσημου σεφ

16 Ιουλίου 2020 19:24
Σε πελάγη ευτυχίας ο Έκτορας Μποτρίνι
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Έκτορας Μποτρίνι, καθώς τα καλά νέα απανωτά για τον διάσημο σεφ, παρά το γεγονός ότι ο χώρος της εστίασης βιώνει δύσκολες ώρες εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος έχει πάντοτε, βέβαια, μια θετική στάση ζωής και αυτή μοιάζει να τον δικαιώνει, καθώς σύντομα αναμένεται να επιστρέψει ένα αγαπημένο σόου στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο δε θα μπορούσε παρά να έχει τη δική του «σφραγίδα» για «εκτόξευση» της τηλεθέασης, ενώ αναμένουμε τη λαμπερή του πρεμιέρα.

Δεν περιορίζονται εκεί, όμως, οι θετικές ειδήσεις. Πρόσφατα, λοιπόν, το εστιατόριο «Botrini's» στην Αθήνα κράτησε το αστέρι Michelin που διαθέτει, με τον σεφ να ευχαριστεί κάθε συντελεστή για την νέα επιτυχία, ενώ σε ένδειξη άμιλλας συνεχάρη και τα υπόλοιπα εστιατόρια, που τα κατάφεραν.

«Μπράβο μας παιδιά! Το Botrini’s διατηρεί το αστέρι Michelin. Ευχαριστουμε την ομάδα μας.. κουζίνα και σέρβις μαζί. Δουλέψαμε με επιμονή, επαγγελματισμό και συνέπεια για να το επιτύχουμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Συγχαίρω, ασφαλώς, τη Σπονδή που διατηρεί τα δύο της αστέρια, καθώς και το Varoulko Sea Side και τη Hytra που διατήρησαν το δικό τους.

Δεν μπορώ όμως να μην σκεφτώ πως πέντε αστέρια για μια πόλη σαν την Αθήνα είναι λίγα. Όπως λίγα, πολύ λίγα, ειδικά για μια χώρα που θεωρείται τουριστικός προορισμός και που η ίδια βασίζει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό την οικονομία της, είναι και τα δώδεκα Michelin Plates των GB Roof Garden, Electra Roof Garden, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene, Άνετον, Sense - από τα οποία καινούργια είναι μόνο το Alficon, το Birdman και το Ergon House! Εστιατόρια υπάρχουν και στην Αθήνα και εκτός Αθηνών! Ας μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη η χώρα μας είναι προορισμός, οπότε και η γαστρονομία μας θα πρέπει κάποια στιγμή να αναδειχτεί πραγματικά και πανελλαδικά σαν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας ταυτότητας», έγραψε στο Instagram.

View this post on Instagram

Μπράβο μας παιδιά! Το Botrini’s διατηρεί το αστέρι Michelin. Ευχαριστουμε την ομάδα μας.. κουζίνα και σέρβις μαζί. Δουλέψαμε με επιμονή, επαγγελματισμό και συνέπεια για να το επιτύχουμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Συγχαίρω, ασφαλώς, τη Σπονδή που διατηρεί τα δύο της αστέρια, καθώς και το Varoulko Sea Side και τη Hytra που διατήρησαν το δικό τους. Δεν μπορώ όμως να μην σκεφτώ πως πέντε αστέρια για μια πόλη σαν την Αθήνα είναι λίγα. Όπως λίγα, πολύ λίγα, ειδικά για μια χώρα που θεωρείται τουριστικός προορισμός και που η ίδια βασίζει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό την οικονομία της, είναι και τα δώδεκα Michelin Plates των GB Roof Garden, Electra Roof Garden, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene, Άνετον, Sense - από τα οποία καινούργια είναι μόνο το Alficon, το Birdman και το Ergon House! Εστιατόρια υπάρχουν και στην Αθήνα και εκτός Αθηνών! Ας μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη η χώρα μας είναι προορισμός, οπότε και η γαστρονομία μας θα πρέπει κάποια στιγμή να αναδειχτεί πραγματικά και πανελλαδικά σαν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας ταυτότητας.

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) on

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share