Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - "Ενημερώστε επειγόντως τους..."

Τι συνέβη;

3 Αυγούστου 2020 11:19
Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μασάει τα λόγια του και αρκετές φορές λέει την άποψή του, όπως έγινε και με τον Στέφανο Χίο. Ο δημοσιογράφος χωρίς δισταγμούς και πολλές σκέψεις απαντά σε όσα δεν του αρέσουν. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η τοποθέτηση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ για το Καστελόριζο προκάλεσε την αντίδρασή του.

Ο Τζέφρι Πάιατ τόνισε ότι "το Καστελόριζο έχει υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ", ενώ σχολιάζοντας την αναφορά του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε "αμφισβητούμενα νερά", υπογράμμισε: "Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο όρος αμφισβητούμενα αναφέρεται απλώς σε περιοχές όπου περισσότερες από μία χώρες προβάλλουν θαλάσσιες διεκδικήσεις".

"Ενημερώστε επειγόντως τους προϊσταμένους σας στο State Department", έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε σε δεύτερο tweet: "Αμφισβητούμενα ύδατα λέει η ανακοίνωση του υπουργείο σας των Εξωτερικών. Η τουρκική Navtex αναφέρεται και σε τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας... Πώς ακριβώς αμφισβητούνται αυτά;"

Και κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Οι δικές σας θέσεις κύριε Πρέσβη είναι δίκαιες,καθαρές και ενισχύουν τη διεθνή νομιμότητα. Ευχόμαστε να υιοθετηθούν πλήρως και χωρίς "αστερίσκους" από την αμερικανική κυβέρνηση. Η ελληνική υφαλοκρηπίδα δεν είναι... διαφιλονικούμενη".

«Ντροπή σου ψεύτη...» - Πυρ και μανία στον αέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου

Πανικός υπήρξε στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν πυρ και μανία με καλεσμένο του, ο οποίος τον κατηγόρησε και τον χαρακτήρισε ως ψεύτη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει μπλέξει σε αρκετούς καβγάδες στην πλούσια καριέρα του, αλλά σαν αυτόν με συνάδελφό του, που έγινε στην πορεία αρχηγός κόμματος, ελάχιστους έχουμε δει.

Είχε έρθει, τότε, σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τους δύο άνδρες να επιδίδονται σε έναν άγριο καβγά στη διάρκεια της εκπομπής «Στον Ενικό», με αφορμή τότε την υπογραφή του μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του «Ποταμιού» τον χαρακτήρισε «ψεύτη».

Στην συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο μετά την επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

Αυτή η διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου».

Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ.

«Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρεται ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη», είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε «Ντροπή σου» σου απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε «κρίμα, είστε και δημοσιογράφος».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share