Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Θρίλερ στο «Καφέ της Χαράς»! Χτύπησε ο «Τρελαντώνης»: «Το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα...»!

Η ανατριχιαστική περιγραφή του Χάρη Γρηγορόπουλου!

25 Ιανουαρίου 2020 14:45
Θρίλερ στο «Καφέ της Χαράς»!  Χτύπησε ο «Τρελαντώνης»: «Το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα...»!

O αγαπημένος μας «Τρελαντώνης» από το «Καφέ της Χαράς», Χάρης Γρηγορόπουλος, βρέθηκε το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», και περιέγραψε ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε επί σκηνής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα...» με την παρουσιάστρια να παγώνει! Ενώ, με την ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη από το "Καφέ της Χαράς", θα πάθετε πλάκα!

Συγκεκριμένα είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου πάνω στη σκηνή ήταν χθες…. Χθες την ώρα που έπαιζα κάνω μια κίνηση και βλέπω ξαφνικά ότι είμαι γεμάτος αίματα. Κάπου έσκισα το δάχτυλό μου, κάπου κόπηκα, το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Δεν ένιωσα τα αίσθημα το πόνου ενώ αιμορραγούσα. Κάποια στιγμή κόλλησα δεν ήξερα τι να κάνω. Ο κόσμος μου είπε ότι φαινόταν πολύ, είχε γεμίσει το πουλόβερ γιατί έτρεχε πολύ ώρα» και άφησε άφωνη τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία είπε: «Τι έγινε ρε παιδιά… με ευχάριστα ξεκινάμε»!

Καφέ της Χαράς: Τρελάθηκαν όλοι στον ΑΝΤ1 με τα αποτελέσματα!

Τρελάθηκαν όλοι στον ΑΝΤ1 με τα αποτελέσματα αφού το δυναμικό κοινό δεν κουνήθηκε λεπτό! Ασύλληπτο ρεκόρ!

Με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο χτες, το εν λόγω πρόγραμμα έβαλε «φωτιά» στα μηχανάκια τηλεθέασης και προκάλεσε ταραχές!

Το Καφέ της Χαράς, που έχει καρφωθεί στην κορυφή της prime time ζώνης και δεν πέφτει με τίποτα. Σε τέταρτο έφτασε το 36% και σε γενικό σύνολο δυναμικού κοινού, έκανε εξαιρετικά νούμερα. Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

27.4
35.8
35.9
36.3

*Σε σύνολο δυναμικού κοινού, έκανε 33,9%!

Καφέ της Χαράς: Έμφραγμα για τον Πώποτα! Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό (24/01) επεισόδιο!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για το σημερινό (24/01) επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς". Ο Περίανδρος Πώποτας μετά από έμφραγμα χαροπαλεύει. Τι συμβαίνει με την διαθήκη του;

Όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του.

Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Το Athensmagazine.gr έχει για εσάς αποκλειστικό με τα νέα δεδομένα που έρχονται στη σειρά. Η αλλαγή για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο που φέρνει τα πάνω κάτω.

Τραγικό τέλος για ρόλο κορυφαίου ηθοποιού από το Καφέ της Χαράς!

Το Καφέ της Χαράς που μεταδίδεται ξανά, μετά από πολλά χρόνια, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σημειώνει τεράστια επιτυχία και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, γνωστός σε όλους μας “Τρελαντώνης”, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν θα τον απολαύσουμε για μεγάλο διάστημα στο νέο κύκλο της σειράς.

Ο “τρελαντώνης” θα συμμετέχει μόνο σε τέσσερα επεισόδια

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” μίλησε ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος, γνωστός και αγαπημένος για πολλούς του ρόλους.


“Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν χάρηκαν στον Alpha με τη συμμετοχή του στην αντίπαλη σειρά

“Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός. “Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης”, κατέληξε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share