Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Δημόσια έκκληση από τον Νίκο Μουτσινά!

Τι συνέβη;

14 Αυγούστου 2019 15:06
Δημόσια έκκληση από τον Νίκο Μουτσινά!

Σε μια δημόσια έκκληση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς!

Συγκεκριμένα, από τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 03:10 , ξέσπασε φωτιά στην Εύβοια στο δάσος Natura με αποτέλεσμα να εκκενωθούν τέσσερα χωριά, ενώ μάλιστα μέχρι στιγμής δίνουν σκληρή μάχη για την κατάσβεση.

Στο σημείο, πέραν από τους πυροσβέστες, βρίσκονται και αρκετοί εθελοντές όπου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τη μεγάλη επιχείρηση! Ωστόσο,χρειάζονται κι άλλοι εθελοντές για να βοηθήσουν στη διάσωση και την περίθαλψη των ζώων που βρίσκονται στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσω του Instagram του ενημέρωσε τους followers του, κάνοντας δημόσια έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον "εφιάλτη" που υπάρχει από χθες (13/08).

Αγκαλιά με τη γυναίκα της ζωής του ο Νίκος Μουτσινάς!

Αγκαλιά με τη γυναίκα της ζωής του φωτογραφήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς! Δείτε και μόνοι σας!

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι του και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και δεν σταματάει να μοιράζεται διάφορες στιγμές του στα social media. Έχετε δει τον Νίκο Μουτσινά 21 χρόνια πριν;Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως του λείπει η καθημερινή επικοινωνία που είχαν.

"Ωραίες οι περιοδείες,ωραίο και το καλοκαιράκι, ωραία και τα μπάνια(που κάνετε εσείς) αλλά να σας πω και κάτι ρε παιδιά?? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕ", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος του Νίκου Μουτσινά!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ύψος έχει ο Νίκος Μουστινάς...Αν όχι, μάλλον θα είσαι από τους ελάχιστους γιατί όπως μάθαμε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αυτή είναι η πιο συχνή απορία για τον παρουσιαστή.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα φαίνεται να μη τη γνώριζε ούτε ο ίδιος και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον ενημέρωσαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής φρόντισαν να… μετρήσουν το ύψος του Νίκου Μουτσινά on air. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι 1.75, η μεζούρα όμως του Τσουρού αρχικά τον έβγαλε… 1.67, προκαλώντας του σοκ, αλλά τελικά με τη δεύτερη ευκαιρία μάθαμε επιτέλους ότι ο παρουσιαστής είναι 1.76 μ. Δείτε όμως πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share