Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Η Μπέσυ Μάλφα ποζάρει στα 52 της με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Μοιράζει εγκεφαλικά!

2 Ιουλίου 2019 20:45
Η Μπέσυ Μάλφα ποζάρει στα 52 της με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Μοιράζει εγκεφαλικά η Μπέσυ Μάλφα με το κορμί της και την καυτή της πόζα με μαγιό στην παραλία χωρίς ρετούς!

Η ηθοποιός στα 52 της διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και πόζαρε στην αμμουδιά φορώντας ολόσωμο μαγιό και στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

«Πιθανόν να έκανα καριέρα επειδή ήμουν πολύ παθιασμένη για τη ζωή και ζωή για μένα είναι το να μαγειρέψεις, να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, τους φίλους όταν/μπορείς, γιατί όταν έχεις οικογένεια, είσαι ασυνεπής σε πολλά πράγματα. Έχω φανεί ασυνεπής σε πολλές φιλίες και ανθρώπους που λατρεύω, αλλά και με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω. Και η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου είναι μια θεά με μαγιό!

Το κοινό θέμα που έχει το έργο είναι η ανάγκη να ζήσει ο άνθρωπος ευτυχισμένος και χαρούμενος», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο όγκος στο κεφάλι και η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο: Το θρίλερ που πέρασε η Μπέσυ Μάλφα!

Η Μπέσυ Μάλφα είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα! Ωστόσο έχει περάσει δύσκολα! Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν σε παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή είχε μιλήσει ανοικτά για την σοβαρή περιπέτεια που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της!

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβηκαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar».

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε τα συγκινητικά της λόγια στον «αέρα» της εκπομπής:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share