Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

"Βλέπω την φιγούρα του άντρα μου στον δρόμο" Σπαραχτικά τα λόγια της Βικτώριας Καρύδας! (Video)

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Βικτώρια Καρύδα!

10 Ιουνίου 2019 14:07

Δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί στην οικογένεια της η Βικτώρια Καρύδα αφού όπως αναφέρει "Βλέπω την φιγούρα του άντρα μου στον δρόμο"!

Η Βικτώρια Καρύδα σπάραξε και συγκλόνισε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Τα όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για τον Γιάννη Μακρήκάνοντας ακόμη και την Τατιάνα Στεφανίδου να βουρκώσει!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν μόλις αναφέρθηκε για το σημάδι που είχε μείνει από το σώμα του στον τόπο της δολοφονίας.

«Το σημάδι από το σώμα του ήταν τόσο καιρό. Το έβλεπα κάθε μέρα! Ήθελα τόσο πολύ να φύγω από το σπίτι... Κάποιες φορές μέσα στο σπίτι τον νιώθω, απ΄ έξω βλέπω από το σημάδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Βικτώρια Καρύδα: "Η κορούλα μου μιλάει στον πατέρα της και του γράφει ποιήματα!" (Video)

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της Βικτώρια Καρύδα μετά τον θάνατο του άντρα της έντεκα μήνες μετά.. Εξομολογείται ότι "η κορούλα μου μιλάει στον πατέρα της και του γράφει ποιήματα!"

Η Βικτώρια Καρύδα λύγισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», μιλώντας για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα ζει το απόλυτο δράμα και ακόμη δεν έχει συνέλθει απ'ό,τι έχει συμβεί!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη, καθώς οι έντονες αναμνήσεις και το σοκ της απώλειας την έχουν συγκλονίσει

«Δεν ξέρω τι ήταν πριν, όταν τον γνώρισα ήταν ψυχούλα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω», ανέφερε η Βικτώρια όταν δάκρυσε!

Στη συνέχεια μίλησε για τα όνειρα που βλέπει στον ύπνος της, συγκλονίζοντας ακόμη και την παρουσιάστρια: «Τον έβλεπα στον ύπνο μου και τον ρωτούσα ποιος και γιατί. Του ζητούσα να με πάρει αγκαλιά Πριν μερικές μέρες τον είδα που πηγαίναμε βόλτα και του είπε πόσο μου έχεις λείψει. Ξύπνησα και νόμιζα ότι ένιωθα τα χέρια του».

Δείτε το απόσπασμα από το youweekly.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share