Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Χαμός με την Ζέτα Δούκα! Απέσυρε την υποψηφιότητα της!

Τι συνέβη;

25 Απριλίου 2019 19:35
Χαμός με την Ζέτα Δούκα! Απέσυρε την υποψηφιότητα της!

Σάλος επικράτησε με τη Ζέτα Δούκα! Λίγο καιρός με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στις εκλογές, την απέσυρε.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη Στο περιοδικό MY tv και τη Μαίρη Καράμπελα και αποκάλυψε το λόγο.

Θυμίζουμε πως η Ζέτα Δούκα θα κατέβαινε υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Ισχύει η υποψηφιότητά σου στις δημοτικές εκλογές;

Την έχω αποσύρει με πόνο ψυχής και στεναχώρια επειδή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο. Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις.

Ζέτα Δούκα: Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα!

Μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της ανάρτησε η Ζέτα Δούκα το οποίο συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάει στιγμές μαζί της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια γλυκιά τους φωτογραφία να ποζάρουν αγκαλιά στο σπίτι. Στην λεζάντα της έγραψε με τρυφερά λόγια «Κάνω ο,τι μπορώ για να μου λένε ότι μοιάζουμε..».

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Δούκα τα τελευταία χρόνια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μετά το περιστατικό της υγείας της! Σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος είχε πει μεταξύ άλλων:

Πριν από μερικά χρόνια ίδρυσες την Αnasa, μια μη κερδοσκοπική oργάνωση που στηρίζει ανθρώπους με διαταραχές πρόσληψης τροφής. Ήσουν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες ανοιχτά για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισες πριν από πολλά χρόνια. Από τη στιγμή που ξεπέρασες το πρόβλημα άλλαξαν τα πάντα στις καθημερινές σου συνήθειες;

«Εννοείται. Ήμουν σοβαρά άρρωστη. Αυτές οι ασθένειες έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία του ατόμου. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να θεραπευτούν. Στην Αnasa γίνεται μια μεγάλη και πολύ σοβαρή προσπάθεια. Το Κέντρο Ημέρας μετράει δέκα χρόνια με σοκαριστικά στατιστικά. Αυτό που λέμε στους ανθρώπους είναι πως όταν ζητάς και παίρνεις τη βοήθεια που πρέπει, το πρόβλημα ξεπερνιέται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν δομές για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων. Ντρέπομαι που δεν είναι λυμένα τα αυτονόητα. Μέσα στο 2020 στόχος μας είναι να ιδρυθεί ακόμη ένα Κέντρο Ημέρας στην Αττική και να δημιουργηθεί ακόμη ένα στη Βόρεια Ελλάδα.».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share