Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

Έχει βουίξει η πιάτσα!

24 Απριλίου 2019 09:07
Σάλος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει μπλέξει άσχημα με τα ναρκωτικά! Ποιος είναι και ο γκέι Έλληνας τραγουδιστής που έχει απασχολήσει τελευταία;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, όχι απλά έχει μπλέξει, αλλά όλη η πιάτσα γνωρίζει πως η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον ίδιο να αναζητά τρόπο να ξεφύγει από τον εθισμό του!

Ο λόγος για αγαπημένο "όνομα" της νυχτερινής Αθήνας, μιας και είναι πρώτο όνομα στο μαγαζί που εμφανίζεται, ενώ η νεαρή του ηλικία σε συνδυασμό με την πέραση που έχουν τα τραγούδια τον έχουν κάνει έναν τραγουδιστή με τις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, ενώ ο ίδιος τελευταία έχει απασχολήσει και για την προσωπική του ζωή!

Μάλιστα οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως σοκάρουν καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής φέρεται να αναζητά την... δόση του ακόμα και σε "στέκια" στο κέντρο της Αθήνας αφού δεν μπορεί "λεπτό" χωρίς να "φτιαχτεί"! Όπως καταλαβαίνεται το όνομά του δεν μπορεί να βγει στην φόρα, παρα μόνο αν ο ίδιος θελήσει να μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια που βιώνει!

Η αλήθεια είναι το όνομά του θα προκαλέσει ντόρο, μιας και είναι υπεράνω πάσης υποψίας καθώς το προφίλ του είναι τέτοιο που δεν δίνει και πολλά δικαιώματα! Όπως και να έχει πάντως φαίνεται να έχει μπλέξει άσχημα!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από μερικά βράδια όταν στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό χαμένο στον κόσμο των παραισθήσεων, που πάγωσε κυριολεκτικά το αίμα των περαστικών!

Η νυχτερινή έξοδος του ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ακόμη και όσοι βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους!

Όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν όταν το "άτακτο" αγόρι της εγχώριας showbiz που μέσα από την μικρή οθόνη συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων βγήκαν να χορτάσει την πείνα του!

Με τη μηχανή του κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας! Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων!

Με το που σβήνει την μηχανή του, ο ηθοποιός σωριάζεται στο έδαφος προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά!

Τρομοκρατημένοι πελάτες μαγαζιών βγαίνουν έξω προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί!

Όμως όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικά! Ο "κούκλος" της τηλεόρασης με δεκάδες θαυμάστριες, με το που καταρρέυσει, αρχίζει να βγάζει σπασμούς από το στόμα!

Όσοι ήταν δίπλα αρχίζουν να καταλαβαίνουν για ποιον πρόκειται και γρήγορα το όνομά του έγινε γνωστό στο στέκι! Ωστόσο δεν τους γνωστούς λόγους δεν μπορούμε να το αναφέρουμε! Ακόμα τουλάχιστον!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share