Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Mητέρα πούλησε τα παιδιά της για να εξοφλήσει το χρέος για τα ναρκωτικά!

Έδωσε τον 7χρονο γιο της για 2.500 δολάρια!

10 Απριλίου 2019 16:13
Σοκ: Mητέρα πούλησε τα παιδιά της για να εξοφλήσει το χρέος για τα ναρκωτικά!

Η Esmeralda Garza από το Corpus Christi του Τέξας, έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου την Παρασκευή, μετά από τη συμφωνία με την οποία αποδέχθηκε την ενοχή της.

Η Garza που πούλησε σε μια γυναίκα τον γιο της έναντι ποσού 2.500 δολαρίων, καταδικάστηκε για τρεις κατηγορίες: πώλησης ή αγοράς παιδιού, ξέπλυμα χρημάτων και εξύφανση συνωμοσίας για πώληση ή αγορά παιδιού.

Τις ποινές των έξι ετών για πώληση των παιδιών της και δύο ετών για τις άλλες κατηγορίες, θα τις εκτίσει ταυτόχρονα.

Να σας θυμίσουμε στην Ουκρανία :Mητέρα έκανε σ@ξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Όπως αναφέρει η New York Post, τον περασμένο Ιούνιο αστυνομικοί εντόπισαν τον γιο της Garza σε ένα σπίτι στο Corpus Christi ενώ εκτελούσαν ένταλμα για ναρκωτικά.

«Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ότι δύο ακόμη μικρά κορίτσια, ηλικίας 2 και 3 ετών, ήταν σε διαδικασία να πουληθούν» σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τη σύλληψη της Garza.

«Η Garza δήλωσε ότι εκείνη και ο φίλος της χρωστούσαν λεφτά για υποθέσεις ναρκωτικών και έδωσε το παιδί της σε μια γυναίκα, η οποία πλήρωσε 500 δολάρια μετρητά, τακτοποιώντας το χρέος, και ένα ακόμη ποσό όταν υπέγραψαν τα “διαδικαστικά έγγραφα”» σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Απίστευτο! 18χρονη γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με μια 18χρονη που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος! Η κοπέλα εισήχθη στο νοσοκομείο με κρίσεις επιληψίας και τέσσερις ημέρες αργότερα ξύπνησε από κώμα μαθαίνοντας ότι είχε γίνει μητέρα!

Η Ebony Stevenson, φοιτήτρια από το Oldham, εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επανειλημμένων επιληπτικών κρίσεων και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε μεγαλώσει ορατά η κοιλιά της και δεν είχε χάσει την έμμηνο ρύση της, οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί, οι κρίσεις οφείλονταν στην προεκλαμψία, μια επιπλοκή κατά την εγκυμοσύνη που συνήθως επισημαίνεται κατά τους προγεννητικούς ελέγχους, γι’αυτό και χρειάστηκε έκτακτη καισαρική τομή. Η μικρή Elodie γεννήθηκε την επόμενη μέρα, αλλά η Ebony την είδε τρεις ημέρες αργότερα, όταν ξύπνησε από το κώμα.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ! Τα νέα δεδομένα για τις γεννήσεις!

«Ξυπνώντας από το κώμα, μου είπαν ότι ήμουν έγκυος κι ότι είχα γεννήσει ένα κοριτσάκι… Το συναίσθημα ήταν συνταρακτικό… Ένιωθα σαν να συνέβαινε κάτι έξω από μένα. Η συνάντηση με το μωρό μου ήταν πραγματικά σουρεαλιστική», είπε η Ebony Stevenson.

Η φοιτήτρια αθλητικής φυσικοθεραπείας έπασχε από μια σπάνια κατάσταση η οποία επηρεάζει περίπου μία στις 3.000 γυναίκες και ονομάζεται δίδελφυς μήτρα, που σημαίνει ότι γεννήθηκε με δύο μήτρες.

Η κατάσταση αυτή εξηγεί το λόγο που η εγκυμοσύνη της δεν ήταν εμφανής και συνέχισε να έχει έμμηνο ρύση παρά την ύπαρξη του αναπτυσσόμενου εμβρύου στην άλλη μήτρα.

Δείτε ακόμα: Γέννησε σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας!

Πρόκειται, επίσης, για ένα γεγονός που θα έκανε τη γέννηση της Elodie απίθανη, καθώς μόνο η μία μήτρα συνδεόταν με την ωοθήκη μέσω σάλπιγγας, γεγονός που – θεωρητικά – μειώνει αισθητά τις πιθανότητες σύλληψης.

«Ανησυχούσα ότι δεν θα ένιωθα αυτόν τον μητρικό δεσμό με την κόρη μου επειδή δεν είχα το χρόνο να συνειδητοποιήσω την κατάσταση και την άφιξή της στον κόσμο. Νομίζω, όμως, ότι είναι καταπληκτική», δήλωσε η Ebony.

Η Elodie γεννήθηκε σε 3,5 κιλά και, κρίνοντας από το βάρος της, οι γιατροί πιστεύουν ότι η κύησή της ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς η μητέρα της να το συνειδητοποιήσει, ενδεχομένως επειδή η μία μήτρα της Ebony βρισκόταν πιο κοντά στην πλάτη της.

«Οι γιατροί είπαν ότι η Elodie αποτελεί ένα θαύμα, καθώς οι γυναίκες με την πάθηση αυτή τις περισσότερες φορές προσπαθούν έντονα να συλλάβουν ή να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια κύηση», δήλωσε η μητέρα της Ebony, Sheree Stevenson.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ρόδος: 29χρονος διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια!

Μητέρα δεν άντεχε το κλάμα του μωρού της και το σκότωσε σπάζοντας του κόκκαλα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share