Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ουκρανία :Mητέρα έκανε σ@ξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Αντιμέτωπη με ποινή 10 χρόνων!

14 Μαρτίου 2019 19:20
Ουκρανία :Mητέρα έκανε σ@ξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Αντιμέτωπη με ποινή 10 χρόνων στη φυλακή η 26χρονη, η οποία συνελήφθη στην πόλη Vinnytsia - Ανέβαζε και πουλούσε βίντεο και φωτογραφίες στο σκοτεινό διαδίκτυο.
Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί μία γυναίκα που χρησιμοποιεί το ίδιο το παιδί της και δη στην ηλικία των τεσσάρων ετών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές της φαντασιώσεις; Άρρωστη; Ανώμαλη; Παρανοϊκή; Καθυστερημένη; Σχιζοφρενής; Μία Ουκρανή όχι μόνο υπέβαλλε τον μόλις τεσσάρων ετών γιο της σε αυτή τη διαδικασία, αλλά είχε το θράσος ή την ανωμαλία αν προτιμάτε, να βιντεοσκοπήσει το σεξ με το μικρό παιδί και να το «ανεβάσει» στο «σκοτεινό διαδίκτυο», θεωρώντας ότι εκεί θα βρει «ανταπόκριση» και θα ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις της, αποφεύγοντας τις κυρώσεις.

Όταν όμως οι πράξεις ξεπερνούν ακόμη και εκείνα τα ελαστικά όρια της ανεκτικότητας και θύματά τους είναι παιδιά, τότε κανένα «σκοτεινό διαδίκτυο» δεν είναι ικανό να τις κρύψει. Η Ουκρανή μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, χάνοντας την επιμέλεια του παιδιού, το μέλλον του οποίου θα οριστεί μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το ουκρανικό δικαστήριο.

Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη Vinnytsia της Ουκρανίας και πρωταγωνίστρια ήταν μία 26χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ταυτότητα του 4χρονου παιδιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η 26χρονη είχε κάνει... επάγγελμα τα βίντεο με περιεχόμενο παιδόφιλο σεξ, καθώς είχε τιμολογήσει το βίντεο με τον 4χρονο γιο της στα 120 ευρώ.

Η 26χρονη είχε ανεβάσει τουλάχιστον 30 βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και είχε αποκομίσει τουλάχιστον 4.000 ευρώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ουκρανικής αστυνομίας και ειδικότερα του τμήματος δίωξης του κυβερνοεγκλήματος. Εκτός από τα βίντεο, η μητέρα από την Ουκρανία είχε ανεβάσει και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με τον γιο της, τις οποίες επίσης πουλούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Κατά την απολογία της στην αστυνομία, η Ουκρανή μητέρα υποστήριξε ότι επικοινώνησε μαζί της μία νεαρή γυναίκα, η οποία της πρότεινε δουλειά. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας, η 26χρονη ήταν πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες στο διαδίκτυο, αλλά τα βίντεο με ανήλικους και ιδιαίτερα με το παιδί της, τής απέφεραν περισσότερα χρήματα.

Η 26χρονη κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, παραγωγή και προώθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή γυναίκα κινδυνεύει με τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση.

Σοκ στη Βρετανία: Επνιξε την τρίχρονη κόρη της γιατί νόμιζε ότι την απατούσε ο άνδρας της!

Συγκλονισμένη η βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις στη δίκη μιας παρανοϊκής 36χρονης, που έπνιξε στη μπανιέρα του σπιτιού της την μόλις τριών ετών κορούλα της, επειδή νόμιζε ότι την απατούσε ο άνδρας της!

«Ερχόταν συνέχεια προς το μέρος μου, έβαζε τα χεράκια της στα μάγουλά μου, μου έλεγε ότι με αγαπάει. “Δεν θέλω να κάνω μπάνιο μαμά. Δεν θέλω να κάνω μπάνιο”, έλεγε. Περίμενα τη μπανιέρα να γεμίσει. Ουδέποτε ένιωσα τέτοια ψυχολογική πίεση στη ζωή μου. Έπνιξα την ίδια μου την κόρη, την ίδια μου την κόρη», είπε η παιδοκτόνος στην αστυνομία, σύμφωνα με την εισαγγελέα.

Η Κλερ Κόλμπορν σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το κοριτσάκι της, τη Μπέθαν, στο σπίτι τους στο Φόρντινμπριτζ του Χάμσιρ τον Οκτώβριο του 2017 και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ένα μήνα αφότου χώρισε απ’ τον άνδρα της. Το άψυχο κορμάκι του παιδιού βρέθηκε την επομένη σ’ ένα κρεβάτι με τα μαλλιά του ακόμη βρεγμένα...

Περιπολικά έξω από το σπίτι, όπου η παιδοκτόνος έπνιξε την κορούλα της, Μπέθαν

Η παρανοϊκή γυναίκα νόμιζε ότι ο άνδρας της την απατούσε με μια συνάδελφό του στην εταιρεία, όπου εργαζόταν. Είχε κάνει έρευνες στο διαδίκτυο για «πνιγμούς» και για νεκροταφεία στη γύρω περιοχή, προτού σκοτώσει το παιδί της. Μετά τη σύλληψή της είχε περιγράψει στην αστυνομία τις τελευταίες στιγμές της ζωής της Μπέθαν, πώς την πίεζε κάτω απ’ το νερό, χωρίς εκείνη να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. «Δεν πολέμησε. Είχε τα χεράκια της μαζεμένα κάτω απ’ το σώμα της. Νομίζω ότι, δυστυχώς, μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τα κίνητρά της η παιδοκτόνος είπε ότι δεν ήθελε η κορούλα της να έχει σχέσεις με τον πατέρα της. «Όταν έβγαλε τη Μπέθαν απ’ το νερό, ήταν ήδη νεκρή», είπε η εισαγγελέας Κέρι Μέιλιν. «Είπε ότι την κατέβασε στο κάτω υπνοδωμάτιο, τύλιξε τα χέρια της γύρω της και μετά έκανε στον εαυτό της μια ένεση ινσουλίνης».

Τραγική φιγούρα στο δικαστήριο ο πατέρας, Μάικλ Κόλμπουρν, είπε με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο ότι είχε δει την κορούλα του λίγες μέρες πριν τον θάνατό της και του είχε δώσει ένα αποχαιρετιστήριο φιλί.

«Η Κλερ δεν ήθελε να βλέπω τη Μπέθαν, αλλά μου επέτρεψε κάποια στιγμή να την πάρω για να περάσω μαζί της μια ολόκληρη μέρα. Άφησα τη Μπέθαν στο σπίτι γύρω στις πέντε το απόγευμα. Η Μπέθαν με φίλησε, με αγκάλιασε και μετά μπήκε μέσα. Ήταν τόσο χαρούμενη...», είπε συντετριμμένος.

Η δίκη συνεχίζεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share