Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Χωρισμός σοκ για την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Νέο χτύπημα για την παρουσιάστρια!

10 Μαρτίου 2019 12:51
Χωρισμός σοκ για την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Δύσκολες ώρες για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία καλείται για δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν να βάλει σε τάξη τα επαγγελματικά της!

Μετά τον τσακωμό της με τον Γιώργο Παπαδάκη και όσα ακολούθησαν η Μπάγια Αντωνοπούλου ακολούθησε τον δρόμο του ΣΚΑΙ, ώστε να βάλει την καριέρα της σε μια νέα βάση πιο... ψυχαγωγική!

Ωστόσο το σοκ ήταν ξαφνικό και μεγάλο! Η μεγάλη επιτυχία δεν κατάφερε να έρθει με αποτέλεσμα η Μπάγια Αντωνοπούλου να επιστρέφει πίσω στην πρωινή ζώνη, σε κάτι αντίστοιχο με την εποχή Παπαδάκη και Καλημέρα Ελλάδα!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι ψίθυροι που θέλουν την παρουσιάστρια να... χωρίζει και με τον ΣΚΑΙ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς της είχαν υποσχεθεί παρουσίαση εκπομπής και μετά από έναν μήνα την επιστρέφουν σε... ρόλο γλάστρας, όπως ήταν δηλαδή και στον Γιώργο Παπαδάκη!

Σενάρια θέλουν ήδη άλλα κανάλι να της έχουν χτυπήσει την πόρτα, ανάμεσά τους και ο ΑΝΤ1, τάζοντας στην παρουσιάστρια εκπομπή με πρωταγωνιστικό ρόλο και σε λίγο πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, που όπως είδαμε της ταιριάζει και καλύτερα!

Λέτε λοιπόν να έχουμ και δεύτερο χωρισμό βόμβα για την Μπάγια Αντωνοπούλου με κανάλι μέσα σε λίγους μήνες;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share