Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Πάνος Μουζουράκης: Η ατάκα του Πιρς Μπρόσναν που τον άφησε κάγκελο!

Πραγματικά δεν πιστεύαμε την ατάκα!

18 Νοεμβρίου 2018 15:20
Πάνος Μουζουράκης: Η ατάκα του Πιρς Μπρόσναν που τον άφησε κάγκελο!

Είναι δεδομένο ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας αντιστάρ της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα παιδί χαμηλών τόνων με χιούμορ και άποψη.

Παρακάτω διηγείται ένα πραγματικό απίθανο περιστατικό που του συνέβη με τον Πιρς Μπρόσναν, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Κ», που τουλάχιστον εμείς πρώτη φορά το ακούσαμε!

Πώς ήταν η εμπειρία της συμμετοχή σου σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή; (Μάμα μια)

«Πήγα πολύ ταπεινά σαν ένας κανένας. Και στην Ελλάδα κάθε φορά που διεκδικούσα ένα ρόλο από το singles και το (4 )Tέσσερα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μέχρι και το Amore Mio, με την ίδια ταπεινότητα πήγαινα, γιατί η υποκριτική δεν είναι το χωράφι μου kai ακόμα μαθαίνω. Αλλά αυτή η παραγωγή μας συμπεριφερόταν σαν να ήμασταν όλοι η Μέριλ Στριπ!

Κανένας δεν είχε υφάκι, κανένας δεν ήταν ψωνισμένος! Με μετέφεραν με λιμουζίνα από το Χαλάνδρι έως το αεροδρόμιο. Στο Λος Άντζελες πάλι με λιμουζίνα έφτασα στο στούντιο, όπου με περίμεναν ο σκηνοθέτης και ο μουσικός διευθυντής ταινίας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του kisses of fire του τραγουδιού που ερμηνεύω ήρθε και ο Μπένυ Άντερσον των ABA και το άκουσε. Μου έδωσαν όλοι τα συγχαρητήρια τους και με παρακάλεσε ο Άντερσον να το τραγουδήσω ξανά με μία αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει καρκίνο, δεν θα ζήσει πολύ, έπαθα σοκ": Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου

«Προσπάθησε να είσαι χάλια, αυτή τη φορά,γιατί ο νεαρός που υποδύεσαι δεν είναι καλός τραγουδιστής».

Αργότερα στην πρόβα των κοστουμιών συνάντησα τον Πιρς Μπρόσναν. «Σ’ ευχαριστούμε που θα είσαι μαζί μας σε αυτήν ταινία» μου είπε σφίγγοντας μου το χέρι, έχασα τα λόγια μου. Τσιμπιόμουν να βεβαιωθώ ότι όλα αυτά δεν τα φαντάζομαι αλλά τα ζούσα. Είμαι τυχερός!».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share